Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 11:49:45

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 100  Další
 Zprávy/články které vás zaujaly II. 
Autor Zpráva
Administrátor
Administrátor

Příspěvek Re: Zprávy/články které vás zaujaly II.
Nevadí, hlavní je, že by se umřelo ve světě bez armád :D

Ale ono by to mělo asi i jiný následky, vzhledem k tomu, že obezita snižuje průměrný věk dožití a taky asi zvyšuje riziko neplodnosti, by celkově lidí asi ubylo. A možná by lidi měli i míň dětí, aby je nemuseli živit :D Možná by se naše planeta konečně zbavila lidí :D

Ten jogín je dobrej, dneska jsem to četla. Ale i kdyby se minimálně pohyboval, tak vydržet 15 dní bez vody? Kdo ví, co je v tom za trik :D

Přežila holocaust, teď ji pečovatelka bila smetákem -- tohle je naprosto neuvěřitelný, já nechápu, proč někdo takovej dělá pečovatelku...

Paroubek u Filipa žehlil svá přirovnání: Ježibabami vás neurážím

Citace:
Stalo se tak, když předseda ČSSD na konci dubna na mítinku své strany v Pardubicích prohlásil, že "garantuji, že po volbách nebudou ani komunisti ve vládě, ani ježibaby". Uražená reakce šéfa komunistů na sebe nenechala dlouho čekat. "Řekl jsem na to, že když jsme ježibaby, tak proč by se s námi bavili," popsal Filip minulý týden při profilovém rozhovoru Přesilovka LN, který vyjde tento čtvrtek.

Paroubek, který opakovaně nevyloučil povolební vytvoření menšinové vlády jeho strany s podporou KSČM, se pak v soukromé SMS Filipovi snažil sám od sebe "spor o ježibaby" zažehnat. "Pane předsedo. Ve svých vystoupeních přirovnávám obavy z komunistů k obavám z ježibaby. Není to vůči KSČM urážlivé, naopak ukazuje absurditu celé věci. Takto bát se komunistů, to je jako bát se ježibaby. Jiří Paroubek," citoval zprávu Filip.

-- ten Paroubek je opravdu nehoráznej kokot, to se snad ani nedá říct jinak :D

pon 10. kvě 2010 15:57:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Já se teda ježibab bojím. :)

pon 10. kvě 2010 16:09:16
Administrátor
Administrátor

Měl bys víc poslouchat strejdu Paroubka, on by ti to vysvětlil :D

Jinak v odkazu od jednoho z účastníků diskuse jsem našla tenhle odkaz: http://www.trestni-rizeni.com/vyklad-po ... ny-cinitel
Mimojiné se tam píše o novém trestním zákoník, který vymezuje pojem "úřední osoba" (jestli to správně chápu, tak se tomu dříve říkalo "veřejný činitel"). A dál se tam píše:
Citace:
Výše uvedení jsou úředními osobami jen tehdy, pokud plní úkoly státu nebo společnosti a používají při tom svěřené pravomoci pro plnění těchto úkolů. Trestní odpovědnost pachatelů při ochraně úřední osoby přitom nastává jen tehdy, je-li trestný čin spáchán v souvislosti s výkonem pravomoci a odpovědností dané úřední osoby. Srozumitelně řečeno to znamená: pokud napadnu policistu proto, že mi dal pokutu za špatné parkování, jedná se o trestný čin násilí proti úřední osobě podle § 325 trestního zákoníku. Jestliže mu ale pár vrazím proto, že si na plese při tanci dovoloval moc vůči mé manželce, tak půjde o trestný čin výtržnictví podle § 358 trestního zákoníku.

-- myslíte, že ta rána pěstí Sobotkovi do toho spadá? Má předvolební kampaň vůbec nějakou souvislost s "s výkonem pravomoci a odpovědností dané úřední osoby"? Já se v těhle věcech nevyznám, jenom mě zajímá, co si o tom myslíte :D
Podle mě je to silně na hraně a jenom další důkaz toho, jak jsme si hezky "rovni".

pon 10. kvě 2010 16:32:30
Psycho
Psycho

Njn, to bude záležet jak bude u soudu Sobotka obhajovat co tam vlastně dělal. Jestli tam byl ve funkci nebo ne. Nejpíš ne, ale trochu by se to našmelit možná dalo.

pon 10. kvě 2010 16:40:45
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

:D :D <- tí smajlíci sú hypertext :D

úte 11. kvě 2010 23:53:14
Administrátor
Administrátor

Mě docela udivuje, že o tom noviny teď píšou, když už z toho článku, co jsem sem před pár dny dávala, bylo jasný, že když je vysadili v noci na nafukovacím člunu bez navigačních přístrojů nějakejch 500 km od břehu a člun se jim hodinu poté ztratil z radaru, že ti pánové už asi nežijou...
S těma pirátama by se mělo urychleně něco udělat, takhle se to řešit nedá.
Jinak co jsem včera četla, tak je Medveděv pochválil (ty námořníky) a udělí jim nějaký vyznamenání.

ON-LINE: Někdo z kluků řekl, že si chce hodit flaškou, řekl útočník z Vítkova -- mně je z nich opravdu špatně. Nejsou schopni ani přijmout zodpovědnost za svoje činy. Na tý fotce, co je u článku, to vypadá, že se ten jeden (v pruhovanym triku) směje -- zajímalo by mě, co mu přijde legrační. A těm maskovanejm policajtům musí bejt vedro :D A nevim, proč je ti novináři fotí z takový blízkosti, to nemůže bejt zrovna příjemný.

stř 12. kvě 2010 10:51:38
Administrátor
Administrátor

Dospěli jsme k jaderné fúzi, ohlásila Severní Korea :D Mohli si vymyslet něco věrohodnějšího, pochybuju, že se jim to povedlo :)

stř 12. kvě 2010 11:09:41
Psycho
Psycho

http://www.cas.sk/clanok/163943/tehotna ... filmu.html

Uf, jsem rád, že mě na Avatarovi nezastřelili...

stř 12. kvě 2010 17:20:52
Cigaro
Cigaro

Ted borec bude asi debil :happy:

Obrázek
S.O.A.D.FaN
C.O.B.FaN

stř 12. kvě 2010 18:19:56
Profil ICQ
Boom!
Boom!

No tak to mě poser :haha: :haha:

stř 12. kvě 2010 19:18:21
Profil Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 100  Další