Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Zprávy/články které vás zaujaly II.
Maxipes Fík píše: budou ty krabičky sbírat, aby měli všechny orgány. Já bych řek, že by to mohlo odradit... Aspoň pár holek..
|
sob 01. kvě 2010 9:29:17 |
|
|
linda
Administrátor
|
Podle mě to může odradit, ale spíš ty, co by s kouřením chtěli sami začít. A moc jich asi nebude. Kuřáka to neodradí, protože si každej myslí, že veškerá rizika spojená s činností, co zrovna provádí (ať už je to řízení vozidla, skákání do vody, kde neznáte hloubku, nadměrné slunění, prostě cokoliv) se ho prostě netýkají a vyhnou se mu, protože "proč by se to mělo stát zrovna mně?". Babička čeká dítě se svým vnukem -- nic mi do toho teda není, ale doufám, že je to jenom výplod fantazie nějakýho pisálka
|
sob 01. kvě 2010 11:42:14 |
|
|
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Nevim jak ostatni kuraci ale kdyz ja sem zacinal kourit tak sem presne vedel rizika a uvedomuju si je aji ted, ja nevylucuju ze jednoho krasneho dne chcipnu na rakovinu , ale stejne sem ochotnej to riziko podstupovat..
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
sob 01. kvě 2010 14:12:35 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
No právě, kuřáci ví, že si tím kurví zdraví, ale je jim to jedno, protože na něco se umřít musí... Takže tohle podle mě prostě nemá žádný vliv.
|
sob 01. kvě 2010 14:14:51 |
|
|
666
Cigaro
|
Lindus bud rada ze tolik lidi kouri, aspon tady budes mit na stary kolena vic mista na tomhle svete (Ano je to diskutabilni )
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
sob 01. kvě 2010 14:17:30 |
|
|
D_M
Psycho
|
Myslim, že je ten dopad na zdraví kuřákům u zadku teď... Když ještě dýchají normálně Ale až začnete být dušní, při každý chřipce si budete muset fouknout, protože jinak by ste se udusili... To potom začnete litovat, že jste na mladý kolena nebyli rozumnější. Když vám bude táhnout na 60 s vidinou toho, že můžete do 5 let chcípnout a kdybyste bejvali nekouřili jak fabrika, že by ste mohli žít ještě třeba o 10 let dýl... Na starý kolena to přijde no Ale člověku se to zdá jako vzdálená až cizí budoucnost Ono to uteče... I'm just saying...
|
sob 01. kvě 2010 14:25:18 |
|
|
666
Cigaro
|
no stejne si myslim ze nas v tomhle svete zabije neco daleko driv, bude 3ti svetova nebo podobna picovina a konec.. vsecko se moc hroti posledni dobou , ale jo mas pravdu az budu starej asi toho budu litovat
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
sob 01. kvě 2010 14:55:06 |
|
|
D_M
Psycho
|
Jasný, taky si myslim, že je mnohem větší pravděpodobnost, že chcípneš jinak... Ne, sranda... Sorry.. Kdyby mi to někdo řikal, tak si to asi taky jen tak neodepřu. Ale prostě dělal bych to jen v případě, že bych si byl naprosto vědom toho co dělám. Zvážit jak moc mi to za to stojí a pak na starý kolena z toho nebejt v háji. To je možný jen když si tohle všechno teď uvědomít a podle toho se zařídíš (smíříš se sám se sebou). Spíš než nějakejch těhle rakovin bych se jinak obával toho, že pak ve vyššim věku vyvolá to zanešení dýchacích cest větší dušnost, což povede k většímu namáhání srdce... No a infarkty jsou celkem častá věc i bez kouření...
|
sob 01. kvě 2010 15:01:40 |
|
|
666
Cigaro
|
No tak ja se to snazim vyvazovat aspon trosku sportem, jako je to mala kompenzace , ale zase musim rict ze bez toho sportovani bych byl uz tedka solidne v hajzlu Ale musim rict ze i kdyz kourim a nejsu zrovna hubenej tak ubehnu stovku lip nez par lidi co nekouri .
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
sob 01. kvě 2010 15:04:08 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Já ty kuřáky stejně pořád nedovedu pochopit.
|
sob 01. kvě 2010 15:05:44 |
|
|