Autor |
Zpráva |
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Re: Zprávy/články které vás zaujaly II.
Amici sou fakt curaci...
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
stř 28. dub 2010 21:33:50 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... -tusk.htmlTak teď v tom mám jasno... 15 minut potřebovali, aby postříleli přeživší...
|
stř 28. dub 2010 22:00:34 |
|
|
linda
Administrátor
|
Bože, to jsou kokoti, to snad ani neni možný. Manžela i mě chtěli v Německu otrávit, píše Laura Bushová v memoárech -- škoda, že se to nepovedlo Ne, vážně -- copak si fakt myslí, že kdyby je chtěl někdo zabít, udělal by to na summitu a ještě tak lajdácky? Zajímalo by mě, jestli mají Laura s Georgem dohromady alespoň průměrný IQ Citace: „Nikdy jsme nezjistili, zda nějaká jiná delegace onemocněla, nebo jestli jsme byli jediní," napsala Bushová. Dělá, jako kdyby to byla nějaká supertajná informace, kterou nedokáže nikdo zjistit No, já jdu radši dělat něco do školy D_M: No jo, kdo ví, co se vlastně stalo... Ale na Putina to neházejte, ten za nic nemůže!
|
stř 28. dub 2010 22:03:18 |
|
|
D_M
Psycho
|
Bushovi dostali sračku z jídla nebo vody a měli z toho atentát Jo, Putin je hunter největší!
|
stř 28. dub 2010 22:09:23 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
D_M píše: Bushovi dostali sračku z jídla nebo vody a měli z toho atentát no a s těma polákama nevim je to pěkná konspirační teorie stejně je to u prdele ale taky sem přemýšlel nad tím "pohlavním" zneužitím
|
stř 28. dub 2010 22:44:58 |
|
|
linda
Administrátor
|
Belgie zakázala na ulici nosit závoje zahalující tělo -- tak to už je vážně moc, co je komu do toho, co mají ostatní na sobě? Citace: Zastánci nové právní úpravy naopak tvrdí, že zákon přispěje k ochraně demokracie, důstojnosti žen a také k zajištění bezpečnosti na veřejnosti, když každý bude rozeznatelný. Z toho mi skoro běhá mráz po zádech -- omezování osobní svobody má přispět k ochraně demokracie a důstojnosti žen? No, hlavně, že nezapomněli dodat, že se to děje vlastně kvůli tomu, abychom byli v bezpečí Když jsem kdysi četla 1984, mívala jsem paranoidní záchvaty, že vlastně žijeme v podobnym světě. Dneska si přestávám být jistá tím, že jsem (byla) paranoidní Citace: Liberální frankofonní liberálové, kteří normu předložili... Liberální liberálové
|
čtv 29. dub 2010 22:39:59 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Liberální liberálové třeba se to vyruší a zbyde jen "frankofonní" ale s tim Orwellem máš recht je to těžce "demokratická" prasárna tady to co se děje a neboj, všechno je pro bezpečí lidí to, že jejich víra jim neumožňuje nebo co já vim jak to tam maj vlastně ošetřený... myslim, že je to braný jako neslušný, ne?... no každopádně to nikoho nezajímá nevim proč, ale začala mě hrát v hlavě písnička Beautiful World od Rage Against The Machine
|
čtv 29. dub 2010 23:15:47 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
jů tohle je zajímavá zpráva http://www.novinky.cz/koktejl/198907-be ... poved.htmla tohle je zas z jinýho soudku, ale sranda http://www.novinky.cz/koktejl/198932-ci ... rganu.html a já bych tam možná dával rovnou kusy těch zničených orgánů to by si fakt už nikdo nekupoval
|
pát 30. dub 2010 0:08:01 |
|
|
D_M
Psycho
|
To v tý Belgii je pěkně fašistický no... Ať to okecávaj čimkoliv, stejně nezamluvěj to, že to zakázali jenom proto, že se jim to nelíbí a bojej se jich... To je mores jak z předminulýho stolení. Co neznám nebo čemu neholduju, to je nebezpečný a ohrožuje mě Nejhorší je, že se to děje v zrovna v takový zemi... Krabičky pěkný To u nás nehrozí, u nás je teď tendence kuřáky podporovat
|
pát 30. dub 2010 7:40:24 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
D_M píše: Krabičky pěkný To u nás nehrozí, u nás je teď tendence kuřáky podporovat a všichni sme tím nadšení ale jako nemoct si koupit krásnou modrou krabičku Gauloises.... tak... ju asi budu jezdit kupovat do rakouska
|
pát 30. dub 2010 7:50:21 |
|
|