ja som skukla dosť ospevované posledný film Heatha Ledgera... a ako trošku skalmanie keďže som počula len chvály ale zase na druhej strane ma to sklamalo len pre to...keby do toho idem s triezvejšou hlavou tak som spokojná... vlastne tomu ani nemám čo vytknúť len to vo mne nezanechalo až tak hlboký dojem
Jinak koukal sem na prví dvě stand-up show Dylana Morana a celkem pěkný Pokud máte rádi Black Books, tak koukněte... Sice se občas trochu opakuje, ta jeho postava může začít bejt časem docela nudná, ale i tak celkem vtipný Tohle je část s českejma titulkama (s hromadou chyb), kde se opírá do Německa...
A protože sem se v poslední době soustředil na tyhle britský komiky, koukal sem na Soumrak mrtvých a trochu mě to zklamalo... To nejlepší bylo v traileru... 3 hvězdy za obsazení...
úte 30. bře 2010 21:38:31
Sugar
Marmalade
Re: Filmy (3.0)
Nechce sa mi to tu psát Prostě Crash, 5 hvězdiček. Amen.
_________________ kečup.
stř 31. bře 2010 17:10:14
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
[Rec] 2
Tak nakonec to byla kokotina, přesně jako jsem předpokládal, škoda, jednička byla vynikající, tohle nemělo absolutně žádnou atmosféru, všechny lekačky byly předvídatelné, o příběhu radši ani nemluvím, ten byl totálně dementní... Asi z toho měli udělat spíš komedii, to by sedlo líp. A nejlíp by udělali, kdyby nic netočili... A trojka bude bohužel určitě, si myslím.
sob 03. dub 2010 22:45:44
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
Muži, co zírají na kozy
V podstatě to bylo takové, jaké jsem čekal, že to bude. Akorát jsem doufal, že to bude lepší, no. Clooney je super, McGregor a Spacey jsou taky fajn, ale něco tomu prostě chybělo. Trochu víc šťávy by to chtělo. Chvílemi mi některé scény a styl vyprávění příběhu malinko připomínali Klub rváčů. Ale KR měl holt lepší scénář. Po prvním shlédnutí:
ned 04. dub 2010 9:11:15
Kaťuša
Ego Brain
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru