Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 4:11:57

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 100  Další
 Funny #2 
Autor Zpráva
Johnny
Johnny

Příspěvek Re: Funny #2
já chci taky vidět too japonce :x

ned 04. dub 2010 12:32:37
Profil ICQ
Ego Brain
Ego Brain

Martas. píše:

neviem ako... proste tam není odkaz nejaký všeobecný, alebo sa k nemu neviem dopracovať, ale stojí za to no :)

ned 04. dub 2010 12:38:48
Psycho
Psycho

Martas. píše:

mno jo :) každý svýho štěstí strůjcem :) já se kdysi přihlásil na facebook jenom proto, abych se mkrnul na kamošku, která tam měla nový fotky :)

ned 04. dub 2010 13:04:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Johnny
Johnny

Jeremy píše:
Martas. píše:

mno jo :) každý svýho štěstí strůjcem :) já se kdysi přihlásil na facebook jenom proto, abych se mkrnul na kamošku, která tam měla nový fotky :)

:D stimhle se potýkám skoro pořád: mám nový foto; posílej; jsou na FB se podívej; :x ..už to dlouho nevydržim

ned 04. dub 2010 14:54:52
Profil ICQ
Psycho
Psycho

já stejně nechápu ty lidi co se tomu tak brání :) příjde mi to strašně infantilní... jako komunikativní nástroj je facebook skvělej :)

ned 04. dub 2010 14:57:17
Administrátor
Administrátor

Ten plakát je vtipnej :D
Video nevidím, pochopitelně :D

Jeremy, já ty lidi chápu -- mě to tak sralo, že jsem to zrušila. Co je mi do toho, co někdo zrovna dělá? Jo, jsou lidi, u kterejch mě to zajímá, ale zajímají mě spíš věci, který jsou dlouhodobější (např. studuju bohemistiku, pracuju v bance), ne věci typu (právě jsem vstal a přemýšlím, co jestli si dám vodu nebo čaj, nebo třeba právě jsem se vrátil z kina). Jo, chápu, že to někoho zajímá, ale mně je to opravdu jedno. Možná by se našla hrstka lidí, u kterejch by mě to třeba i zajímalo, ale těch se můžu zeptat, na ty mám kontakt. A jak si vás začnou přidávat lidi do přátel, tak je blbý je odmítat (co na tom, že je neznáte, nechcete je urazit), takže to máte za chvíli vyloženě zaneřáděný.
Myšlenka dobrá, o tom není pochyb. Ale posedlost lidí přidávat si do přátel i ty, který maj problém normálně pozdravit a následné sdílení bezvýznamných věcí s okolím, který ještě musí kdekdo inteligentně okomentovat -- to jsou věci, který mi ten facebook fakt znechutily.
Je to dobrý, když hledáte někoho, koho jste roky neviděli, ale ve velký většině případů stejně platí to, že kdybychom opravdu chtěli, našli bychom si kontakt i jinak. Takže jde častokrát zase jenom o to, že si ty lidi někoho najdou, přidají, kouknou, jak se má, vymění si pár slov a tím to hasne. Chápu, že někoho tohle baví, ale já mezi takový lidi prostě nepatřim.
A někdy mě opravdu děsí, když tak slyším, co všechno jsou někteří schopní tam veřejně psát. Přijde mi, jako by se lidi dobrovolně připravovali o svoje soukromí, což je pro mě naprosto nepochopitelná věc. Dá se to sice zabezpečit, ale většina lidí obvykle povoluje všem "přátelům", aby viděli, co píšou.
A jedna z hlavních věcí -- nemůžu prostě souhlasit s politikou facebooku, já tam měla účet, ten jsem deaktivovala. Nedávno jsem zjistila, že se to dá údajně zrušit, tak se asi budu muset přihlásit a udělat to :D
Jako já chci opravdu záruku, že když už tam nechci být, tak mi ten účet prostě zruší a hlavně že smažou veškerá data, co jsem tam dala. Nevím, jak je to teď, ale pokud vím, bylo dost nejasné, co facebook s těmi daty vlastně dělá. Já tam teda nic neměla, ani svoje pravý jméno, ale to na věci nic nemění :D

ned 04. dub 2010 16:20:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Moc si to hold bereš Linduško :D hele ale tys to aspoň vyzkoušela... o to jde... lidi facebook kritizují jen podle toho co někde někdo řekl a nebo jen podle toho že "to má každej"... když si to samy vyzkouší a řeknou si stejně jak ty, že to nepotřebujou, tak co řešit :) pohoda... aspoň to zkusili a můžou kritizovat jak chcou a já si nebudu ťukat na čelo :D

ned 04. dub 2010 16:43:07
Administrátor
Administrátor

To víš, jsem chtivá všeho a všechno musím vyzkoušet :D
Já měla teda v přátelích asi 5 lidí, ale mejm nervům to bohatě stačilo :D Pak přišel nějakej ten boom a já rychle zdrhla :D
Ale jinak máš pravdu, člověk by měl některý věci nejdřív zkusit a pak až kritizovat.

A abych nebyla OT, tohle mě nedávno pobavilo :D
popis: World's Most Useless Machine
Obrázek

ned 04. dub 2010 16:55:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Johnny
Johnny

dobře jsi udělala ;)

hustá krabička :D

ned 04. dub 2010 17:01:58
Profil ICQ
Psycho
Psycho

linda píše:
To víš, jsem chtivá všeho a všechno musím vyzkoušet :D
...

faaakt? :mrgreen: teda, ty dračice :lol: :D

ned 04. dub 2010 18:15:34
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1000 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 100  Další