Autor |
Zpráva |
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
|
Re: Kouření
Já. píše: 666 píše: Liter poeta píše: hele Kudrno jakožto bývalý kuřák se ho musím zastat ...má pravdu no Hele ja umim cist abych si na kazde bedne precetl "Koureni skodi zdravi", a jsem si tohoto ehm rizika vedom, cili nepotrebuju aby tady do mne nejaky slasher a liter frcel abych sel do pice Jednou kurak vzdycky kurak, sak to zase prijde mně nejde ani tak o tvoje zdraví, ani nepoučuju, prostě mě kouření sere tak běžte s tim do píče Ok no Sak ja vim ze to slasher nemyslel zle ja sem to taky nemyslel zle, kdyz ja se tak rad hadam
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
S.O.A.D.FaN C.O.B.FaN
|
čtv 18. úno 2010 10:15:56 |
|
|
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
no já taky, ale o to mi tu teď ani nešlo
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
čtv 18. úno 2010 15:37:24 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
sob 20. bře 2010 11:03:04 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
To mě dneska ráno zkazilo náladu. Největší FAIL. Jestliže sem do teď zvažoval, že budu volit ODS, aby to nevyhrál Paroubek... Poslední šanci si u mě podupali timhle. Jako ať si kuřáci smažej, ale když budou kouřit na zastávkách je to naprosto evidentní omezování práv nekuřáků, protože kuřák má na vybranou. Zapálí si a omezuje, zapálí si o kus dál a neometuje, nezapálí si a neomezuje... Kdežto nekuřák může být jen a pouze omezován a jinou volbu nemá. Normální je nekouřit. Pokud to chce někdo provozovat, tak ať to dělá tak, aby neomezoval. Tohle je evidentní krok zpět a populismus před volbama.
|
sob 20. bře 2010 11:11:11 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
D_M píše: Normální je nekouřit. Můj kamoš včera po 14 cigáru prohlásil největší moudro, jaké jsem od něho kdy slyšel: "Lidi maj kouřit. Ale ne moc" A jak jinak si mám ukrátit čekání na šalinu (pro nebrňáky "tramvaj"), než tím, že si jedno zapálím?
sob 20. bře 2010 11:32:27 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Však si zapal, ale nefoukej to na děti kolem tebe! Kazíš jim zdraví!!! Mně to vadí předevšim proto, že jezdim autobusem a tam se vytváří fronty... Čili když přídu na nástupiště, musim se zařadit do fronty. Když se za mě zařadí kuřák, tak nemám na výběr a následující třeba i čtvrthodinu sem nucenej pasivně kouřit. Ten kuřák přitom má na výběr. Může si to nechat na jindy Jenže vy holt máte ten váš absťák omezenci Normální je nekouřit a když ten člověk chce kouřit, tak ať kouří někde jinde nebo tak aby neomezoval ostatní... Jenže mezi kuřákama je prostě hromada hovad, kterejm je to jedno a kvůli tomu tu byl ten zákon, kterej ten čůrák z ODS zrušil. Lobbing tabákovejch společností...
|
sob 20. bře 2010 11:42:26 |
|
|
linda
Administrátor
|
Mě to nasralo taky. Ale tak ona to není chyba jen toho kokota, co to navrhnul, ale všech, co to schválí. Jako já chápu, že to působí potíže policistům, protože lidi jsou nevychovaná banda hovad, ale tohle bych asi zkusila vyřešit tím, že bych prostě definovala zastávku Ať je na chodníku, nebo ne, tak bych prostě v přesně vymezenym okolí (dost velkym, aby nebyl s těma kuřákama pořád problém) zakázala kouřit a hotovo. Ať si každej kouří třeba 10 krabiček denně, ale ať s tím neobtěžuje ostatní. Já fakt nechápu, jak můžou bejt některý kuřáci tak neskutečně omezený, že jim tohle nedojde. Hawkey: ty se nudíš, tak musíš kouřit, jo? tak si kup třeba sudoku a ve volných chvílích na zastávce lušti Zaměstnáš ruce i mozek Nebo si nos třeba pletení a štrikuj
|
sob 20. bře 2010 13:15:07 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
linda píše: Hawkey: ty se nudíš, tak musíš kouřit, jo? tak si kup třeba sudoku a ve volných chvílích na zastávce lušti Zaměstnáš ruce i mozek Nebo si nos třeba pletení a štrikuj Budu namáhat mozek, ne? To si radši budu kazit zdraví Ale stejně asi nezačnu na těch zastávkách kouřit a budu stát někde bokem, jak do teď... Protože lidi jsou netolerantní a měli by kecy I když jenom kolem někoho procházím, tak dám cigáro do druhý ruky a zatajím dech, abych mu nějak nezpůsobil újmu na zdraví nebo nějaký trauma
sob 20. bře 2010 13:38:22 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
D_M: stejně umřeš Linda: a ty taky! Hawkey: já si na těch zastávkách zapálim, pokud nebude v dosahu dvou metrů nikdo na první pohled alergickej na nikotin ve frontě nikdy nestávám a když, tak si nezapálim... zas takovej kuřák nejsem hold co se dá dělat... zákon je zákon
|
sob 20. bře 2010 14:28:30 |
|
|
linda
Administrátor
|
No tak vy jste normální, ale opravdu je spousta lidí, co se nestydí si zapálit, když v tý řadě stojej. Nebo poodejdou dva kroky, aby si "hlídali" místo ve frontě... Jako já se nebojim toho, že z toho umřu -- mně prostě vadí ten smrad. A hned na druhym místě je to, že ten kuřák dokouří a se samozřejmostí drzému kuřáku vlastní to mrskne na zem (ikdyž je obvykle o několik metrů dál koš, jak to na zastávkách bývá). Nejsou takoví všichni, ale ti, co takoví jsou, mi skutečně hodně vadí Já taky nevyplivnu žvejkačku na zem jenom proto, že jsem líná ujít pár metrů a hodit ji do koše. Mimochodem, to je další skupina lidí, jejichž "myšlení" nechápu -- ti plivači žvýkaček. Co to je za pitomej zvyk? Hawkey: člověk není netolerantní jenom proto, že nechce čuchat smrad, kterej někdo produkuje jenom proto, že se mu prostě chce
|
sob 20. bře 2010 16:30:13 |
|
|