Re: ETD Symphony live CD/DVD
Tak sem to konečně komplet viděl
Jedno základní doporučení pro začátek - 5.1!!!!! Pusťte si to rozhodně na pořádnejch bednách a nezapomeňte v menu přepnout na SURROUND! Je to docela znát
Větší basy a mnohem lepší zvuk celkově... Takže ten orchestr pak vyzní několikrát víc než z posranýho youtube
Jinak nezklamalo
Pěkná atmosféra, Serj má docela zdravý zuby...
Sice je to jen hodinka, ale pár dobrejch hlášek a xichtů tam Serj udělal, čimž tu jinak mašinérii spestřil... Orchestrální aranžmá mě nezklamalo, ale až s tim 5.1 vyznělo tak jak sem si představoval .... Ovšem místy (Falling Stars) je podle mě moc nahlas daná kytara a tudíž ten song vyzní jako ta akustická verze z limitovaný edice, což je trochu škoda. Napravil to dobrym proslovem uprostřed písně... Myslim si, že tyhle záludnosti s akustikou, která moc do orchestru vlastně nepatří, budou live odbouraný... Jestli si k nám vůbec kytaristu přiveze, ale podle dojmu z DVD bych řek, že doveze...
Takže písně a jejich aranžmá povedený, jen místy ten orchestr trochu zastiňuje zesílenej Serj nebo kytara, ale neřikám, že je to vyloženě špatně, má to svůj efekt... Začátek DVD prostě paráda... První dvě... tři... vlastně čtyři písně, sou skvělý.... Pak když by to mohlo začít bejt fádní, tak nastoupí s Gate 21 a Charades, takže supr... Nejmíň se mi zalíbila Saving Us, ale asi prostě tim, že je taková ubručená...
Rocková Charades v titulkách je supr... Dobrej nápad, je to příjemný... Bonus mohl být ještě aspoň jeden, ale vlastně je to OK, protože jestli se nepletu, to DVD je kapacitně využitý na maximum... Sic mohlo být dvouvrstvé, že?
Takže celkově spokojenost... 4 hvězdy...
5 si vyšetřim na DVD SOAD...
Možná 4,5 ale třeba to nadšení opadne...
Sem tedy zvědavej na koncert... Co předvedou a jak...
Edit: Jo a polovinu lidí z přední řady bych vykázal z areálu...