Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 19:57:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 373 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 38  Další
 ETD Symphony live CD/DVD 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: ETD Symphony live CD/DVD
Tak sem to konečně komplet viděl :) Jedno základní doporučení pro začátek - 5.1!!!!! Pusťte si to rozhodně na pořádnejch bednách a nezapomeňte v menu přepnout na SURROUND! Je to docela znát :-) Větší basy a mnohem lepší zvuk celkově... Takže ten orchestr pak vyzní několikrát víc než z posranýho youtube :)
Jinak nezklamalo :) Pěkná atmosféra, Serj má docela zdravý zuby... :D Sice je to jen hodinka, ale pár dobrejch hlášek a xichtů tam Serj udělal, čimž tu jinak mašinérii spestřil... Orchestrální aranžmá mě nezklamalo, ale až s tim 5.1 vyznělo tak jak sem si představoval .... Ovšem místy (Falling Stars) je podle mě moc nahlas daná kytara a tudíž ten song vyzní jako ta akustická verze z limitovaný edice, což je trochu škoda. Napravil to dobrym proslovem uprostřed písně... Myslim si, že tyhle záludnosti s akustikou, která moc do orchestru vlastně nepatří, budou live odbouraný... Jestli si k nám vůbec kytaristu přiveze, ale podle dojmu z DVD bych řek, že doveze...
Takže písně a jejich aranžmá povedený, jen místy ten orchestr trochu zastiňuje zesílenej Serj nebo kytara, ale neřikám, že je to vyloženě špatně, má to svůj efekt... Začátek DVD prostě paráda... První dvě... tři... vlastně čtyři písně, sou skvělý.... Pak když by to mohlo začít bejt fádní, tak nastoupí s Gate 21 a Charades, takže supr... Nejmíň se mi zalíbila Saving Us, ale asi prostě tim, že je taková ubručená...
Rocková Charades v titulkách je supr... Dobrej nápad, je to příjemný... Bonus mohl být ještě aspoň jeden, ale vlastně je to OK, protože jestli se nepletu, to DVD je kapacitně využitý na maximum... Sic mohlo být dvouvrstvé, že? :D
Takže celkově spokojenost... 4 hvězdy... :-D 5 si vyšetřim na DVD SOAD... :D Možná 4,5 ale třeba to nadšení opadne...
Sem tedy zvědavej na koncert... Co předvedou a jak... :)

Edit: Jo a polovinu lidí z přední řady bych vykázal z areálu... :D

stř 17. bře 2010 22:25:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Boom!
Boom!

^ Pořádný bedny nemám a už vůbec ne 5.1. Takže špatný. :(
Moc hlasitej Serj - souhlasím.
A Saving us se mi z toho koncertu asi líbí nejvíc hned po Gate 21.

stř 17. bře 2010 22:31:20
Profil Zobrazit autorovy stránky
Shimmy
Shimmy

D_M: z těch diváků.. se mi vůbec nelíbil ten emák.. a to hlavně proto, že je i na zadní straně toho obalu :D jako.. to se nedělá! :D

stř 17. bře 2010 22:38:00
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Zajímavý, že v tom prvnim amatérskym záznamu Gate 21 na youtube sem měl dojem, že ta Serjova fistule v jednom místě vzbudila spíš posměch a na tom DVD to zní celkem čistě :-) Klamavý...
Já mám sice dřevěný 5.1 Geniuse (první verzi Home Theatre), ale asi mi moc nehrajou zadní repra... :-D Což konec konců snad tak nevadilo, tady jde hlavně o subwoofer a nějaký kvalitnější přední repráky :-) Center a efektový taky pomůžou, zdálo se mi... :-)
Prostě mi ve srovnání přišel ten zvuk živější, mohutnější, barevnější... V tom kině by to mohlo být ještě lepší...... Je to prostě hudební DVD, takže to chce dobrou aparaturu pro pořádnej efekt :-)
Gate 21 neni špatná, ale zas až tak mě nebere... Určitě se mi líbí Blue, ale ta se mi líbila i před tim :-) Zdá se mi, že v ní Serj zpíval jak za starejch časů, respektive zrovna v týhle písni sem žádnou velkou změnu hlasu nepozoroval. Možná je to tim, že si v tom odpustil tu jeho pro mě dost kontroverzní fistuli :-)
Z diváků bych hned na místě zavřel ty s těma vestama... :D Na nahrávání DVD šmejdi... Chtěli bejt vidět, ale působěj rušivě... Jinak spousta exotů, ale OK... :-D

stř 17. bře 2010 22:46:22
Shimmy
Shimmy

ohledně toho prostorovýho zvuku.. efektový repráky nejsou skoro vůbec hnát.. fakt to všechno táhne subwoofer, centr a přední repra... když si to dvd pouštim, tak musim vypnout zvuk u televize, pže vůbec nezvládá basy a vejšky.. takže.. to místo ní zvládá centr.. kterej je dobře vošéfovanej :)

stř 17. bře 2010 22:57:26
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Jj subwoofer, centr a přední repra... To stačí, zadní efekty sou k ničemu v tomhle případě. I tak je to podle mě lepší zvuk, než jen stereo... Když se to rozdělilo do 3 repráků - centr a přední efekty, je to takový barevnější, živější... no prostě prostorovější :-) A subwoofer dost pomůže takovejm těm velkejm bubnům v orchestru :-)

stř 17. bře 2010 23:01:29
Shimmy
Shimmy

no když se mi to dvd omylem automaticky pustí se stereem, tak.. je to vždycky strašný.. je to strašně.. vytažený do vejšek :D takovej plochej vertikální zkuk :D zní mi to pak hůř než na notebooku :D

stř 17. bře 2010 23:12:15
Profil ICQ
Sad Statue
Sad Statue

Tak už sem to taky zkouknul a je to rozhodně zajímavý.
Z mýho pohledu se vydařily songy: Feed us, Lie lie lie, Money, a potom ještě blue, která mi zní fakt perfektně. Naopak Saving us mě nenadchlo, a sky is over bylo takový nezáživný a moc se nelišilo od normální akustický verze ( jako že tam toho nebylo moc zajímavýho).
Jinak to rozhodně stojí za zkouknutí. :)

čtv 18. bře 2010 19:18:42
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Jo, tak to mám podobně... Akorát ta Sky is Over se mi celkem líbí, zvlášť druhá polovina... Ale když sem se na to díval v kuse, tak mi taky moc neřekla, možná proto, že už sem jí viděl před tim...
Určitě si to ještě někdy pustim, minimálně po Praze... :-)

čtv 18. bře 2010 19:32:12
Kill Rock 'N Roll
Kill Rock 'N Roll

Kód:
However, an incredibly poor editing job ruins the whole thing. There are fade-outs between almost all of the tracks. Many songs lead in with the audience reacting to something that Tankian has said, but his words were left out. For a performance that was planned out, filmed in HD, and was a one-off show, the decision to release the audio in this shape is puzzling and frustrating. Did Tankian actually approve of this? It's hard to imagine.

I sure hope that the accompanying DVD hasn't been butchered in a similar manner. What were they thinking?!

Sorry, Serj. I'm a big fan of both your work and your commitment to the cause. That can't change the fact that this release is a decent idea, very poorly executed.

http://blogcritics.org/music/article/music-review-serj-tankian-elect-the1/page-2/

"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08

pát 19. bře 2010 15:22:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 373 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 38  Další