Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: Vegetariánství
Maso jím, ale jen kuřecí a rybí, ostatní mi nechutná. Ale bez masa bych se obešla, rozhodně ho nemám denně, spíš jen tak max. jednou týdně, někdy ani to ne Mimochodem, když jsme u toho masa, pozřeli byste hmyz? Já asi nikdy. No, v praxi to může vypadat i takhle: Já ten odkaz někde objevila, ale ve chvíli, kdy to ta ženská strčila do pusy a začala to přežvykovat, jsem se opravdu skoro poblila (a to myslim doslova, bez nadsázky ), takže jsem to raději vypnula Tak co, dáte si?
|
čtv 12. čer 2008 20:47:28 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
linda píše: Maso jím, ale jen kuřecí a rybí, ostatní mi nechutná. Ale bez masa bych se obešla, rozhodně ho nemám denně, spíš jen tak max. jednou týdně, někdy ani to ne Mimochodem, když jsme u toho masa, pozřeli byste hmyz? Já asi nikdy. No, v praxi to může vypadat i takhle: Já ten odkaz někde objevila, ale ve chvíli, kdy to ta ženská strčila do pusy a začala to přežvykovat, jsem se opravdu skoro poblila (a to myslim doslova, bez nadsázky ), takže jsem to raději vypnula Tak co, dáte si? no ten hmyz bych někdy ochutnat chtěl, ale toho švába na to bych teda neměl. Snad jedině z hecu
|
čtv 12. čer 2008 20:50:27 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
linda píše: Maso jím, ale jen kuřecí a rybí, ostatní mi nechutná. Ale bez masa bych se obešla, rozhodně ho nemám denně, spíš jen tak max. jednou týdně, někdy ani to ne Mimochodem, když jsme u toho masa, pozřeli byste hmyz? Já asi nikdy. No, v praxi to může vypadat i takhle: Já ten odkaz někde objevila, ale ve chvíli, kdy to ta ženská strčila do pusy a začala to přežvykovat, jsem se opravdu skoro poblila (a to myslim doslova, bez nadsázky ), takže jsem to raději vypnula Tak co, dáte si? JO ryby ty mě nevaděj ty já mám tuze rád.
|
čtv 12. čer 2008 20:56:14 |
|
|
linda
Administrátor
|
Liter poeta píše: Tak to jako bych i chápal, ale zajímalo by mě jestli to všichni židi dodržují To fakt nevim ale asi jo jak by před sebou vypadali Jo a prej nejí nic v čem je aspon trochu krve, protože je vní prej duše, takže to maso nějak nakládaj Ti ortodoxní to dodržujou určitě. Ale ti, kterejm je víra ukradená, nejspíše ne Liter poeta píše: no ten hmyz bych někdy ochutnat chtěl, ale toho švába na to bych teda neměl. Snad jedině z hecu Já nemohla věřit tomu, že to fakt strčila do pusy, navíc živýho...
|
čtv 12. čer 2008 20:57:30 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Samozřejmě, že sem papkal hmyz. Takovej červík v třešni to je pochoutka... Je červ hmyz, že jo? Jinak: http://www.petakillsanimals.com/news_detail.cfm?ID=3655 Článek dobrej, ale ten web... Nevim no... Zdá se mi to asi takhle: PETA se snaží o částečný naplnění nějaký tý utopie, ale samozřejmě to nejde na 100%. No a tehle web jí to vyčítá... Oháněj se tam, že PETA zabíjí zvířate.. Nj, ale dělaj to tim nejlepšim možnym způsobem... Když neni kam s nima a nejsou finance na stravu a nocleh tak to asi jinak nejde.
|
čtv 12. čer 2008 21:03:01 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
asi takhle : at si vegetarini žerou co chtěj, stejně jako ci chci já..vaděj mi ty aktivní, co ti to nutěj atd...jako to bylo jeden den u nas na skole
|
čtv 12. čer 2008 21:05:00 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
rizek píše: asi takhle : at si vegetarini žerou co chtěj, stejně jako ci chci já..vaděj mi ty aktivní, co ti to nutěj atd...jako to bylo jeden den u nas na skole jj taky nesnáším ten druh lidí co ti svůj názor vnucujou za kde můžou. Třeba svědci jehovovi
|
čtv 12. čer 2008 21:07:05 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
linda píše: Maso jím, ale jen kuřecí a rybí, ostatní mi nechutná. Ale bez masa bych se obešla, rozhodně ho nemám denně, spíš jen tak max. jednou týdně, někdy ani to ne Mimochodem, když jsme u toho masa, pozřeli byste hmyz? Já asi nikdy. No, v praxi to může vypadat i takhle: Já ten odkaz někde objevila, ale ve chvíli, kdy to ta ženská strčila do pusy a začala to přežvykovat, jsem se opravdu skoro poblila (a to myslim doslova, bez nadsázky ), takže jsem to raději vypnula Tak co, dáte si? heh tak náhodou tie palacinky s múčnými červami by nemuseli byť zlé.... a vlastne myslím, že by som dokázala niečo také zjesť, možno keby boli pripravení tí chrobáčikovia na pikantno v nejakej omáčke... hmmm a proti vegetariánom nič nemám, ale určite sa k ním nehodlám pridať... i keď na kolejích som zistila, že bez masa vydržím pomerne dlho...
|
čtv 12. čer 2008 21:09:58 |
|
|
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
hmyz je humus, je to hnusný a ještě se tím cpát.... nejsem mravenečník
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
čtv 12. čer 2008 21:13:01 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
Jak je to vlastně s tím serjovým vgetariánstvím
|