Tak John zas trousí... Aktualizoval si twittera po půl roce "It will all be a surprise. See you soon." Buď další chickenbut, nebo něco s Indicatorem nebo konečně Scars...
Serj vypadá na orchestrální tour v roce 2011 v USA... Počítal bych, že by to mohl rovnou udělat jako tour k tomu novýmu albu a rok 2012 neni v ohrožení....
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
úte 23. úno 2010 21:43:52
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
Re: Do kdy to dají SOAD dohromady?
D_M píše:
Tak John zas trousí... Aktualizoval si twittera po půl roce "It will all be a surprise. See you soon." Buď další chickenbut, nebo něco s Indicatorem nebo konečně Scars...
Serj vypadá na orchestrální tour v roce 2011 v USA... Počítal bych, že by to mohl rovnou udělat jako tour k tomu novýmu albu a rok 2012 neni v ohrožení....
Pokud nebude konec sveta
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
Pěkný, jak tohle jedno interview vydávají na X částí... Tohle je už třetí... Co to tam řikaj o Daronovi a Scars? Zrovna tý části nějak nerozumim... Ale stejně pěkný, jak se pořád mlží kolem toho návratu... Tohle je konečně trochu kompaktnější odpověď... Když někde napíšou, že to může bejt brzo, ale může to trvat i dlouho... Z tohohle pociťuju mnohem rozumnější a realističtější odpověď Prostě vědi houby...
stř 03. bře 2010 22:01:13
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
Nevím, ty jo, kurva vole, ať už teda táhnou do prdele i se Systémem. Seru na to. Už tak jsem nasranej, radši ať řeknou, že nic nebude a hotovo.
Aspoň ten Daron mě v tom videu pobavil. Musel bejt slušně zhulenej.
stř 03. bře 2010 22:09:43
666
Cigaro
Registrován: sob 21. lis 2009 19:59:56 Příspěvky: 1892 Bydliště: Oltec(Brno)
Hawkey píše:
Nevím, ty jo, kurva vole, ať už teda táhnou do prdele i se Systémem. Seru na to. Už tak jsem nasranej, radši ať řeknou, že nic nebude a hotovo.
Aspoň ten Daron mě v tom videu pobavil. Musel bejt slušně zhulenej.
Serj je evidentne proti no.. Jo daron se na tu autogramiadu zhulil aby mu to lip odsypalo
_________________ My pain is constant and sharp, and i do not hope for better world for anyone. In fact i want my pain to be infected on others.
Nic novýho, jen se snaží ulevit si od otázek na SOAD a aby se teď lidi věnovali jeho sólovce, proto rád připustí že už se třeba vůbec nevrátí. Ale myslim že na ničem zatim dohodlý nejsou, to každopádně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru