Them Crooked Vultures - Them Crooked Vultures (2009)
hezky stručně
Jo na tohle jsem se hodně těšil. A na první poslechy (respektive první dva měsíce poslechů:) ne až taková síla, ale za ty tři měsíce se to do mě slušně zažralo a pořád si to často pouštím. Nedokážu v tom ohodnotit Grohla a Jonese, slyším jednoznačně hlavně vliv Joshe Homme a tomu všechna čest. Ten člověk je u mě největší současný hudební mozek hned po Daronovi. Co album to odlišný sound a feeling, ať je to Queens Of The Stone Age tak teď zrovna tohle. Věřím, že nebýt TCV, klidně by takhle mohla znít nová deska QOTSA, ale jak říkám - ten vliv ostatních dvou 'superstars' neposoudím.
3 nej skladby: "No One Loves Me & Neither Do I", "Interlude With Ludes" a "Spinning In Daffodils".
Kéž bych se tý další desky dočkal už do konce roku.
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
pon 08. úno 2010 18:16:53
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: CD recenze
Midi Lidi - Hastrmans, Tatrmans & Bubáks (2009)
Něco takového mi na české hudební scéně chybělo, přesněji řečeno nic podobného jsem tady zatím nenašel. Krásně hravé, minimalistické - jak po stránce hudební, tak textové - elektro.
Ukázka:
Naposledy upravil Maxipes Fík dne pon 15. úno 2010 1:59:07, celkově upraveno 1
pon 15. úno 2010 1:47:25
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Girls - Album (2009)
Takoví dva mladí hipíci, kteří si prostě užívají života. Zpěvák Christopher Owens má dost netradiční, ale velmi zajímavý, hlas. Je to v podstatě kolekce kytarovek alá 60. léta, ale podaných trochu jinak.
Ukázka:
Obě desky samozřejmě nemůžu než doporučit.
pon 15. úno 2010 1:54:36
Maxipes Fík
Psycho
Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra - Kollaps Tradixionales (2010)
Opět naprosto skvělé album, ačkoliv opět s jiným soundem než alba předchozí. Ale pořád je tam jasný rukopis páně Menücka - emotivnost, naléhavost, lehká kakofonie, výbušnost, krásné climaxy, falešný zpěv...
Ukázka:
úte 16. úno 2010 14:47:28
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
dalo by sa nejako dodať tento album maxi?... prosím....
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
úte 16. úno 2010 21:30:17
Maxipes Fík
Psycho
lusius: Vydrž. xnova: Konkrétně Silver Mt. Zion mě začali bavit asi až po té stovce. Pořád jsem nechápal, co na nich kdo vidí, ale je to taky dobré tři roky zpátky, to jsem byl hudebně někde jinde ještě...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru