Zajímavý to je, jen se mi na tom něco fakt nelíbí Změna a styl, to je dobrý, to je to zajímavý... Ale asi ten styl zpěvu nebo spíš přízvuk zpěvačky mě zabíjí...
pon 18. led 2010 21:15:11
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Re: Youtube videa
hmm... možná sem se trochu unáhlil s tím přirovnáním ke zpěvačce z Budoárů ta má takovej ostřejší hlas ale stejně...
Nějací Brazilci, asi studentíci, udělali vloni alternativní klip ke Question. Sic to podle mě trochu těží ze samotný písničky, klip neni špatnej. Část po 3:30 se mi celkem líbí A pěkný herečky tam maj "The clip had very good critcs and earned 10 prizes, including "Best Clip", in the "VI Elizabeth Awards" a video contest of my city. We made it with no resources, all the make up and the costume were ours. .... the clip is about the fairy tale of the Sleeping Beauty, on a sarcastic reading..."
pát 22. led 2010 17:52:49
Kaťuša
Ego Brain
Re: Youtube videa
noo je to celom zaujímavo natočené, holčiny sa s tým pohrali... a inak sú pekné to musím uznať aj ja
sob 23. led 2010 12:25:59
SOAD-Comeback :)
Marmalade
Registrován: sob 12. pro 2009 18:51:33 Příspěvky: 1103 Bydliště: Ostrava
Jojo A letos přibudou nový snad. Ten youtube profil je můj no, krom posledního videa, který sem na něm měl taky, myslim, že i kvalitnější rip, ale redakci se to nelíbilo..
Edit: To mi připomíná slíbený interview z ČT, který mělo bejt delší než to tady zveřejněný - prošvihli sme ho. Autorka mi ho slíbila, 2× sem jí o něj psal. Nakonec nic no.. Takže ještě někde v archivu ČT leží delší reportáž... Jak jí dostat nevim no... Chtělo by to letos vychytat líp tyhle videa, ale je to těžký zjistit kde kdy vysílaj o konkrétní věci. Zvlášť, když o tom nepíšou na netu, nebo jejich stránky nevidí google..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru