Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 23:26:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 102  Další
 Naše vztahy 

Máte problémy s vyjadřováním citů?
Ano, velké 29%  29%  [ 11 ]
Někdy to prostě nejde říct 47%  47%  [ 18 ]
Nevím, nikdy sem se neskusil pokusit 5%  5%  [ 2 ]
Spíš ne, prostě to nějak zvládnu 18%  18%  [ 7 ]
Ses zbláznil? Každej den zbalim tři 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 38

Naše vztahy 
Autor Zpráva
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Příspěvek Re: Naše vztahy
nastíním vám takový menší problém... poznal sem děvčicu... a ta je naprosto úžasná to je ta pozitivní část, ale teĎ přijde tak horší zatím sem jí teda nic nijak neříkal nebo tak, protože hlavní problém je ten, že ona je z docela daleké vsi...no a já když tam za ní respektive za kamošem přes kterého sem ji poznal se nemám večer jak vrátit spátky tudíž musím spát u toho kamoša a to je ten problém, že tam víkend co víkend nemožu somrovat...a já teĎ nevím co mám dělat ...jestli jí to prostě říct na rovinu a potom by mohla snad teda přijet i ona sem a nebo se na to vysrat, ale to se mi nechce ... ale zase ona je teĎ po vztahu a ten blbeček ji pořád otravuje a nechce jí dát pokoj i přesto, že ho už nechce... no ale když sem se ní bavil na téma vztahy tak řekla, že by aj nějaký chtěla, ale má strach, že jí to zase ublíží

čtv 21. led 2010 22:38:04
Psycho
Psycho

ajaj... hm... hele... zachvílu budeš mít 18, plánuješ řidičák? měl bys s čim jezdit?... pokud jo, tak do toho skus jít... i když trochu vzdálenější vztah je těžší, ale třeba to pujde, nikdy to nezjistíš pokud to nezkusíš... ten blbec jí pak dá pokoj a bude... jak daleko to od tebe přesně bydlí?

čtv 21. led 2010 22:53:03
Profil Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

no zas tak daleko ne... něco kolem 30 kiláků...kdyby bylo léto tak jezdím na kole...ale na řidičák nemám prachy no... zatim teda
jo jasný no...jenže je to trochu brzo navíc já udělal ještě hrznou koninu...jak sem tam byl posledně tak to sem ji vlastně poznal to je přeminulý víkend a já kokot neměl nic lepšího na prácu než vyžahnout skoro celou whisku a pak po ní vyjet. ale dokonce se mnou pořáda mluví a vzlala to celkem dobře což mi dodává aspoň trochu klidu...když sme u toho tak to je vlastně ten důvod proč sem byl poslední dobou tak v prdeli...sem se cítil jako totální hovado

Naposledy upravil Liter poeta dne ned 05. pro 2010 12:10:36, celkově upraveno 1

čtv 21. led 2010 22:57:33
Psycho
Psycho

ájo... hm... no, tož to sice neni moc dobrý, ale na druhou stranu, něco ti to naznačuje... že by ses měl začít trochu ovládat v určitých věcech... já tě teda obdivuju, žes byl po flašce whisky schopnej nějakýho výkonu :D ale tak hlavní je, že jí to nevadilo a že je všechno v pohodě, tak to nějak vstřebej a jdi dál... každej dělá kraviny, důležitý je se z nich poučit... aneb jak to kdosi kdesi napsal, možná budu za vola, protože to byl nejspíš někdo odsud... ale "šťastný je ten, co se poučí z chyb cizích" :) ale řeknu ti rovnou, že takových je hooodně málo... a chce to opravdu ale opravdu velkou moudrost. Takže si už nesypej popel na hlavu, vem tu kočku za ruku a dej nám sem její fotku, ať ti máme co závidět :P :happy:

čtv 21. led 2010 23:19:40
Ego Brain
Ego Brain

ja som myslela že ty máš ešte devčicu?
a s tým opitím si moc hlavu nerob, pokiaľ sa s tebou baví to znamená že si ju nemohol natoľko uraziť, poprípade jej to možno aj trochu lichotilo...
no a s tou vzdialenosťou fakt neviem ty jo.. ale ak to nechceš nechať tak, asi bude lepšie jej to povedať nie? načo sa takto trápiť...

čtv 21. led 2010 23:21:14
Old School Hollywood
Old School Hollywood

fotku teda nemám no...
no nevim koho si myslela Katko, ale nemám
no to jo... já vím, že bych to měl všechno vyklopit, ale zase já sem prostě v tomhle děsně opatrný a tak nějak cítím, že to chce ještě trochu čas, že kdybych něco zkusil teď tak to nedopadne...takže to budu muset trochu počkat a to je to co mě ubíjí momentálně
jinak Jeremy já většinou také stavy, kdy bych se nedokázal krotit nemám, ale v ten okamžik sem si nemohl pomoct :D ( hele poprví se mi zase chtělo dát sem smajla už se to lepší)

čtv 21. led 2010 23:29:59
Ego Brain
Ego Brain

no predtým si tu spomínal o jednej niečo ale to bolo už dosť dávno... a čo tak tam niekedy zájsť za ňou cez deň, tak aby si nemusel otravovať kamaráta s prespaním.. aspoň pre začiatok

čtv 21. led 2010 23:33:15
Old School Hollywood
Old School Hollywood

jo to je taky řešení... ale je to naknap protože v přes tyden mám hrozně málo čas na to abych to stihnu, ale dalo by se to... a přes ten víkend ...ono je to tak, že mě se pak dycky oĎ nikáď nechce jít dom

čtv 21. led 2010 23:41:05
Psycho
Psycho

hehe :D no tak, pokud takový stavy nemíváš, tak si dej pár facek ať se vzpamatuješ a dobrý :) hlavně, že je všecko ok... pokud cítíš, že to chce ještě čas, tak počkej, ale rozhodně jak říkala katuš, navštěvuj ju, ať ví, že máš zájem a třeba to nějak vyplyne :) jen už žádnou whisky :lol: a to že se ti od ní nebude chcet, to chápu :)... ale chce to překonat a hned se zas těšit na příště *mrk* taky se mě od první holky nikdy nechtělo, ale i když sem od ní odjížděl, tak sem se cítil šťastný, tak co :)

pát 22. led 2010 0:00:59
Old School Hollywood
Old School Hollywood

no tak to neni moje první holka jeremy :D to enom abych se teda osvobodil z divné situace do které si mě hodil :D

pát 22. led 2010 0:13:41
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 102  Další