Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 13:29:04

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 107  Další
 Naše štůdia 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Naše štůdia
Když mně se do zahraničí nechce :)

čtv 21. led 2010 14:59:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

no, tak to máš potom blbý :P :)

čtv 21. led 2010 17:53:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

D_M píše:
Učení mi už solidně leze na nervy

Tak to nejsi sám. Navíc my máme to studium na šest let, už mám teda před sebou "jenom" jeden semestr (což obnáší dodělat hromadu zkoušek, sesmolit diplomku a udělat státnice), ale už mě to sere pořádně. Na jednu stranu to tam mám po tak dlouhý době docela ráda (jak je nás na oboru málo, je tam taková příjemná atmosféra, ikdyž ten nízkej počet má taky svý nevýhody), na druhou stranu mě to učení fakt sere a představa psaní diplomky mě svádí k tomu, abych se na to vysrala :D
Jenomže teď práci nenajdu, takže je jedno, jestli strávim tenhle půl rok někde v supermarketu, nebo jestli tam půjdu až za toho půl roku :D
A dneska jsem taky byla zbytečně na zkoušce. Ale tak byl to můj první pokus a on mi to nakonec asi ani nepočítal :)

Ale jako jestli obhájim diplomku a udělám státnice, tak budu asi přemýšlet o doktorskym studiu (ale jedině dálkově a pokud by tam bylo něco, co by mě opravdu zaujalo). Na to mě nalákal kamarád, kterej tam už je a tváří se spokojeně... No ale to je ještě daleko, jak se znám, do tý doby si to desetkrát rozmyslim :D

čtv 21. led 2010 20:47:43
Psycho
Psycho

no jo, doktorát :) kdo by nechtěl učit na výšce :D

čtv 21. led 2010 21:16:23
Psycho
Psycho

Jo, Lindo to dáš už :) Držim palce! Nás je celkem dost, rodinná ani příjemná atmosféra tam určitě nepanu, spíš bych řek že i trochu naopak. Lehce na nás serou mám takovej pocit už od zápisu. Problémy sou jasně označený a definovaný a nikdo s tim nic nedělá. Škoda no...
Nevim co obnáší doktorát, jak se to dělá a tak... Ale do toho určitě nepudu :) Mám taky trochu pocit, že v mym oboru je důležitější mít praxi, protože když vidim co nás učej... To je mi z velký části pro praxi k ničemu... Spíš by se mi to hodilo, kdybych chtěl bádat a zabývat se akademicky computer science... Sry no, ale ne... :)

Jeremy: K učení na vejšce neni potřeba doktorát ne? Na cvičení určitě ne - tam je podmínkou myslim jen Bc. No a nedavno sem slyšel, že snad ani není žádná pořádná podmínka, když si člověk chce vypsat vlastní předmět...

čtv 21. led 2010 21:29:25
Psycho
Psycho

D_M: je to možný, když to má přínos ten předmět :)... ale s doktorátem dostaneš pak větší kačky :D i když při studiu to bude pěkně na hovnec :)

čtv 21. led 2010 21:31:31
Administrátor
Administrátor

Nee, učit opravdu ne, Jeremy :D
Kdybych do toho šla, tak rozhodně ne prezenční forma. Normálně bych chodila do práce, peníze už fakt nutně potřebuje :D
On ten doktorand musí učit, když je na tý prezenční formě, z toho by mě asi kleplo, to bych fakt nechtěla...
A jako záleželo by na tom, jestli by se našlo nějaký zajímavý téma, který by mě natolik zaujalo, že bych byla ochotna tomu věnovat čas...

No a jako mám pocit, že se mi ten titul spíš oddaluje, musim začít něco dělat :lol:
Mimochodem, pořád nemám ten bc. diplom, už je mi vrcholně trapný tam jít a chtít ho :D

Jeremy: s tim už větší prachy právě nedostaneš, to už máš jenom "pro dobrej pocit" :D

čtv 21. led 2010 21:35:22
Psycho
Psycho

linda píše:
Mimochodem, pořád nemám ten bc. diplom, už je mi vrcholně trapný tam jít a chtít ho :D

A NEBUDE to lepší! Čim dřív tim líp... Leda se s nima můžeš zkusit dohodnout, že přídeš na další promoci a daj ti to tam, aby kvůli tobě nemuseli zvlášť něco pořádat, dělat ceremonii nebo tak něco... Rači to začni řešit, než tvůj titul propadne státu... :D Půjde někdo kolem a na tvůj účet vystuduje... :D

čtv 21. led 2010 21:41:03
Administrátor
Administrátor

:D No, budu tam fakt muset urychleně zajít :D
Až se budu zapisovat do dalšího semestru, tak se tam asi optám :lol:

čtv 21. led 2010 21:48:04
Psycho
Psycho

linda píše:
Jeremy: s tim už větší prachy právě nedostaneš, to už máš jenom "pro dobrej pocit" :D

sakra, tak to je pak uplně na hovno :D

čtv 21. led 2010 21:48:15
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 107  Další