keiwa: jojo, říkal, že přijede 2009 do česka
ale hold se plány změnily...
suši: ten koncert byl v malým klubu, byl sem tak ve druhé až čtvrté řadě a po koncertě kamoši šli do hospody a já čekal u busu s další asi stovkou lidí, postupně to odcházelo, jak nám ochranka říkala, že do půl třetí do rána nedojde... no a pak sem šel na dvě pivka za kamošama, pak zavřeli hospodu a kamoši že už jdou na hotel... tak já že ať mě ten jeden pučí foťák a že pudu ještě čekat... no a za půl hodiny skupinka tak 15cti lidí co sme se tam bavili spolu byla vyrušena neznámým hlasem "hey guys! its me!"
sme se všichni otočili, rozklepaly se nám kolena a šli sme pěkně v klidu za nim pro podpis, fotky... řikal, že nás normálně obešel zadem z klubu a že si ho nikdo ani nevšiml
a až na mě došla řada, tak sem mu říkal, že sem z česka a že sem byl před dvěma měsícema na jeho koncertě v ostravě, tak se mě ptal jak se mě to líbilo a tak, no zeptal sem se ho jestli splní to co slíbil v Ostravě, on teda nevěděl co, tak sem mu připoměl, že říkal, že příští rok přijede koncertovat... pak sme si podali ruce, vyfotili se, podepsal mě triko a pustil sem další nadšence