Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Naše štůdia
Jen se uč, uč se... Určitě máš aspoň z čeho ne jak já... Takovej zkurvenej předmět. Nevim jak to máte jinde, ale já sem zhýčkanej z jinejch předmětů, že k tomu většinou stačí někde něco přečíst, často i jen slajdy z přednášek a jde to. Tohle je předmět, že je sice v Čj, ale ve skutečnosti je úplně všechno v angličtině. Slajdy sou úúúplně nahovno a nepoužitelný. Oficiální studijní materiály jsou "vědecký" články v Aj. V průměru tak 35 stránek na jeden. Většina toho textu je stejně nahovno. (Jeden článek má skoro 800 stránek, je to manuál k jazyku... ) Prostě děvky... Zkouška je pouze ústní, nestandardizovaná... Takže stačí nevědět maličkost a můžou mě vyhodit. Seru jim na to šmejdům. Každej na ten předmět nadává, určitě to časem předělaj, protože to vedou takový dva mladý kokoti teprv druhym rokem...
|
pon 11. led 2010 19:39:03 |
|
|
Keiwa
Marmalade
Registrován: úte 11. srp 2009 13:58:04 Příspěvky: 1413 Bydliště: Slovensko
|
No hej mám z čoho aspoň že tak .(.priznám sa že som to musela prečítať dvakrát ) väčšinou som všetko zvládla vĎaka náhode a šťastiu Nikdy som sa nemusela viac učiť len som si to prečítala dostala dobrú známku(asi aj preto že ma majú učitelia radi , musíte si ich získať na začiatku ) ale teraz to je iné ... 2 týždne na opravenie známok potom vysvedčenie ..monitor,príjmačky ,narodeniny ...občiansky waa tá moja lenivosť ma fakt dobieha
pon 11. led 2010 19:56:22 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
D_M píše: Jen se uč, uč se... Určitě máš aspoň z čeho ne jak já... Takovej zkurvenej předmět. Nevim jak to máte jinde, ale já sem zhýčkanej z jinejch předmětů, že k tomu většinou stačí někde něco přečíst, často i jen slajdy z přednášek a jde to. Tohle je předmět, že je sice v Čj, ale ve skutečnosti je úplně všechno v angličtině. Slajdy sou úúúplně nahovno a nepoužitelný. Oficiální studijní materiály jsou "vědecký" články v Aj. V průměru tak 35 stránek na jeden. Většina toho textu je stejně nahovno. (Jeden článek má skoro 800 stránek, je to manuál k jazyku... ) Prostě děvky... Zkouška je pouze ústní, nestandardizovaná... Takže stačí nevědět maličkost a můžou mě vyhodit. Seru jim na to šmejdům. Každej na ten předmět nadává, určitě to časem předělaj, protože to vedou takový dva mladý kokoti teprv druhym rokem... no potěšpánbůh... když si vzpomenu, jak jsem se včera nervoval, že si musím přečíst svá dvěstěstránková skripta. Není co závidět. Mě už zbývají jen dvě kolokvia (ale bacha na ně... (Rozvojová Studia a Politická Geografie) a jedna zkouška (Ekologie), plus jedna ekonomie ze včerejška, která je tak 50/50 za mnou. Tak či onak, stipko je... ztraceno, potřeboval bych z ekologie a ekonomie dostat dvě jedničky
|
úte 12. led 2010 11:11:16 |
|
|
Keiwa
Marmalade
Registrován: úte 11. srp 2009 13:58:04 Příspěvky: 1413 Bydliště: Slovensko
|
no a ja som si myslela že to mám najhoršie ani ja nezávidím ani jednému..
úte 12. led 2010 18:20:27 |
|
|
D_M
Psycho
|
Uf, tak sem tu srágoru dal... Totálně mě tam rozebral a vomrdal, ale nakonec se slitoval a dal mi D... Takže už jen zápočet... To je na tom to vtipný. Měsíc mi neodpovdá na maily, prej nestíhá, takže se teprv dozvim jestli dostanu zápočet nebo ne. Docela mě nasere když ne, protože tahle zkouška sebrala vážně hodně času. Teď je na řadě matika, kterou sem maximálně zanedbával kvůli tomuhle předmětu... Takže nevim nevim... Každopádně už mám teda snad splníno a postupuju do 2. semestru Ještě 2 "nepotřebný" zkoušky teda...
|
stř 13. led 2010 12:58:52 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak gratuluju. Ještě další semestr tě tam budou muset přetrpět. Já teda zatím jen 3 kredity, ale taky jsem dělal včera první zkoušku a to z Akademického psaní, dneska jdu na další - Ekonomika organizací, když bych obě zandal, tak už budu mít 13 kreditů, ale ta včerejší nevím nevím, všichni psali, jak byl předtermín lehoučký a teď zase všichni psali, jak tato byla těžká a docela souhlasím. Dnešní zkouška by podle předtermínařů měla být taky lehučká, tak se nechám překvapit.
|
stř 13. led 2010 13:11:04 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Tak z kolokvia jsem letěl asi po pěti minutách... Pan docent mi poradil, abych si to lépe přečetl, že to určitě nebude tak těžké... hm? Co jsem asi dělal celý minulý týden?
|
úte 19. led 2010 11:51:38 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
hm... to je blbý, když je náročnej profesor na kolokviu, to už je pak jak zkouška proto mám já pocit, že kolokvium je nejlehčí forma ukončení, páč sem byl pokaždý na kolokviu s profesorem co byl v pohodě no jinak, do završení semestru mě chybí stále tři zkoušky, jedna seminárka a 10% bakalářky já se snad vůbec nehýbu z místa ?!
|
stř 20. led 2010 15:47:37 |
|
|
D_M
Psycho
|
Co je kolokvium?
|
stř 20. led 2010 15:55:53 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
no, přeložil bych to jako takovou... diskusi nad určitým tématem
|
stř 20. led 2010 16:14:23 |
|
|