Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Co do sebe zrovna pouštíte, poserové? (8)
The Flaming Lips - Powerless
ned 10. led 2010 17:39:44
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Co do sebe zrovna pouštíte, poserové? (8)
The Flaming Lips - My Cosmic Autumn Rebellion (The Inner Life As Blazing Shield Of Defiance And Optimism As Celestial Spear Of Action)
Tahle banda je vynikající. Pamatuju, jak jsem se je snažil před nějakýma čtyřma rokama poslouchat, ale vůbec jsem to nechápal a nelíbilo se mi to a teď musím říct, že jsou geniální.
Zatím mám trošku víc naposlouchané jen jejich nejnovější album Embryonic (které má dokonale perverzní obal)
Tohle
nebo tohle
nebo tohle (ty pazvuky dělá Karen O z Yeah Yeah Yeahs)
Jsem z toho teď strašně nadšený a musím okamžitě naposlouchat všech těch jejich 13 alb.
A rovnou to hodím i do Ostatních interpretů, až na Jeremyho a možná Litera, to asi šmakovat nebude nikomu, ale nevadí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru