Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 8:42:02

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 101  Další
 Zranění a nemoci 
Autor Zpráva
Boom!
Boom!

Příspěvek Re: Zranění a nemoci
Jeremy píše:
jo no, tobě stačí panák :lol:

:haha:
To se teprve uvidí. Teprve teď mě napadlo, že to zkusím vyléčit panákem :D
Ale zdá se, že je to lepší :happy:

ned 10. led 2010 19:18:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jeremy: kamarádka má to samé. Kdysi mi i volala, jestli za ní nedojdu, že je jí strašně zle. Tak jsem se s ní procházel po venku a povídali sme si a tak za třičtvrtě hoďky to bylo v pohodě. Je jí zle fakt často.. Ale prášky myslím žádné nebere.

ned 10. led 2010 19:21:01
Psycho
Psycho

Anti-depressants
Controlling tools of your system
Making life more tolerable
Making life more tolerable....
:D
Njn, je to zajímavý... Teď je sice řeč o nervech, ale myslim, že od těch depresí to nemá až tak daleko a prášky budou mít stejnej účinek... Prostě oblbovací. Neřikám, že by to bylo špatně... Ale je to prostě zvláštní co nám přinesla nová doba... Čim je to způsobený? Dřív byli lidi daleko víc životně ohrožený a přitom přežili i bez prášků. Jestli se nervovali míň víc nebo stejně, kdo ví... Spíš měli jiný hodnoty možná.

ned 10. led 2010 19:26:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

nevim DM, srovnáváš naše zhnilý jabko a květ doby dávno minulé :D prostě víš prd co si lidi tehdá mysleli, co cítili a jak co brali... deprese měli taky, ale co, kdyžtak zavřeli dotyčnýho do cvokárny než zmagořil úplně, prohlásili je za čarodejnice... nebo je prostě manžel zmlátil a byl pokoj :) v každym případě je docela možný, že větší míra těch depresí souvisí s tím, že všude v médiích je reflektovaná samá smrt a tragédie... ale když to vemeš zase z druhýho pohledu, tak to ty děcka spíš obrňuje proti nějaké citlivosti na takový věci... nevim... je to otázkan a nový psychology... ale myslim, že příčin je hodně.. jednak jak říká Hawkey - dědičnost, jednak jak vidim na bývalé, tak po ní rodiče vždycky chtěli ten nejlepší výkon, protože měla o rok starší sestřenku se samýma jedničkama... no a tak je pro ňu výkon ve škole to nejdůležitější... a z hlavy jí to nevymluvíš... my co na všechno serem, tak sme na tom nejlíp :)

ned 10. led 2010 19:36:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Mně přijde, že dneska ty antidepresiva předepíšou skoro každýmu, podle mě je to spíš pro ty, co jsou opravdu nemocný a maj problém s tvorbou těch určitých hormonů (nebo čeho přesně) v mozku.

A na nervy prý pomáhá i např. třezalka :)

Jeremy píše:
nebo je prostě manžel zmlátil a byl pokoj :)

A zase ty důsledky patriarchátu :D

Ne, ale vážně -- podle mě to je i tim, že dřív lidi neměli asi tolik času přemejšlet nad tim, jak je to všechno v prdeli. A taky jim možná pomáhala víra (nějak).

Jeremy píše:
my co na všechno serem, tak sme na tom nejlíp :)

To je pravda :lol: Nechápu rodiče, co nutí svoje děti mít ty nejlepší známky -- vždyť i průměrně inteligentnímu jedinci musí bejt jasný, že samý jedničky nejsou zárukou ničeho. Neříkám, že by dítko mělo propadat ze všech předmětů, ale nutit ho, aby se doma hodiny učilo, aby náhodou nedostalo nějakou dvojku, je prostě magořina.

ned 10. led 2010 20:08:48
Psycho
Psycho

linda píše:
Jeremy píše:
nebo je prostě manžel zmlátil a byl pokoj :)

A zase ty důsledky patriarchátu :D

Co si to ta holka vzala do hlavy? :D Za vším hledej ženu... Na patriarchát nic nesváděj... :D

A já si myslim, že dřív byli víc zocelený, měli jiný problémy, takže se tolik nehroutili. :) Ale taky ten dnešní stav může bejt důsledek nějakej potlačovanejch "pudů" člověka. To je jak u zvířat, musej bejt ostražitý a stres pomáhá se soustředit nebo tak něco... Dneska nejsou takový vnější stesový vlivy, tak si tělo hledá záminku a stresuje se kvůli píčovinám... :D

ned 10. led 2010 21:22:36
Administrátor
Administrátor

D_M píše:
Za vším hledej ženu...

To taky vymyslel nějakej muž, kdo jinej :D

D_M píše:
A já si myslim, že dřív byli víc zocelený, měli jiný problémy, takže se tolik nehroutili. :) Ale taky ten dnešní stav může bejt důsledek nějakej potlačovanejch "pudů" člověka. To je jak u zvířat, musej bejt ostražitý a stres pomáhá se soustředit nebo tak něco... Dneska nejsou takový vnější stesový vlivy, tak si tělo hledá záminku a stresuje se kvůli píčovinám... :D

Dneska jsou lidi chcípáci, no :D

Ale jako jinak souhlasim, dřív si prostě nemohli dovolit přemejšlet nad tim, jak je to v prdeli a hroutit se z toho -- museli tvrdě pracovat, aby se jejich rodina vůbec najedla.
To si mohla dovolit jen vyšší vrstva :) :D
A hlavně se tyhle věci dřív asi vůbec neřešily, no. To jenom v týhle době má v Americe kdekdo svýho psycho-cosi :D :D

ned 10. led 2010 21:42:55
Psycho
Psycho

Náhodou sem narazil na tohle http://news.discovery.com/archaeology/a ... tisol.html Tak prej Peruánci se stresovali jak divý... Tak asi je to tak nějak normální...

ned 10. led 2010 22:23:29
Shimmy
Shimmy

_jane_ píše:
Skoro každý den mě bolí hlava :|

To víš Most... Skoro jak u nás :D

linda píše:
Mně přijde, že dneska ty antidepresiva předepíšou skoro každýmu, podle mě je to spíš pro ty, co jsou opravdu nemocný a maj problém s tvorbou těch určitých hormonů (nebo čeho přesně) v mozku.

Můj děda léčil svou bipolaritu dost úspěšně pouhým zdravým a vyrovnaným životním stylem...

D_M píše:
Náhodou sem narazil na tohle http://news.discovery.com/archaeology/a ... tisol.html Tak prej Peruánci se stresovali jak divý... Tak asi je to tak nějak normální...

No podívejme :)

čtv 04. úno 2010 5:15:08
Profil ICQ
Marmalade
Marmalade

pohryzol ma zajac

sob 06. úno 2010 15:39:14
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 101  Další