Re: Review Serj v Ostravě 5.6.08
ľudia konečne som sa dostala na net, už to všetko musím zo seba dostať...
ááááááá ááááááááchhhhh ááááááááááááááááá
Ja mám takúúú depku, to ste ešte nevideli. nemožem uveriť že už je PO TOM!!!!
Nedávno sa ma pri pive pýtal kamarát, že ktorý je moj najšastnejší deň v živote. Vtedy som ešte žiadny nemala. Ale po tomto koncerte už aj ja jeden mááám.
Fair to midland bolí dokonalí. Ako som ich mala rada pred koncertom, teraz ich úplne že zbožnujem! Spevák mal neuveriteľný prejav, skvele jačal a keď sa rozšatnil tak to stálo za to. Celkovo boli všetci v kapele super, najviac sa mi páčilo ako došli na pódiuma a klávesák z brutálnym három sa prehodil cez svoje klávesy takým dramatickým sposobom, že som nemohla.
Trochu ale ma mrzelo, že na nich moc ludí nekalilo, prišlo mi že ich tam vačšina nepoznala. A oni sa snažili. Keď zahrali poslednú pesničku ich pecku Dance of the Manatee tak sa to tam trochu rozprúdilo...
A potom asi po polhodinovej príprave došiel ON. Fakt som myslela, že to už nevydržím, stále tam niečo montovali...
ale keď došiel, to ste mali zažiť tú eufóriu.... ja...ja.... ja som skoro umrela. (maxfriik aj podotkol, že keď víde nemáme omdlieť bo on nás vláčiť nebude...
).
Celý koncert bol úžasný. Serj spieval dokonale, robil všelijaké blbovinky, zdvíhal si klobúk na pozdrav a tak... a aj všetkým devám v sále venoval pesničku (so sestrou sa hádame ja hovorím, že to bola Baby a ona že Save us).
to čo som tam vypotila a vyskákala boli minimálne tri kilá...
a ako koncert končil, tak som sa ho ešte snažila vpíjať očami, zapamatať si dosmrti každý jeho pohyb..
Koncert skončil samozrejme len tak na oko, potom sme ho vyvolali a on spustil Unthinking majority.
Ale definitívny koniec mi prišiel nejaký moc rýchlý, jendoducho odišiel, zasvietili svetlá a my sme sa pobrali....