Takže půjdeš příkladem? Žádná antikoncepce, žádná kariéra, ale kupa dětí?
Nejrači bych, ale potřebuju partnerku... Podle mě by společnost nejlíp udělala, kdyby podporovala rodiny. Každej peskuje o důchodech, riskuje se spořenim, nadává přistěhovalcům... To má všechno jednoduchý řešení... Jenže ono je in bejt v práci celej den, na rodinu srát, hrabat si prašule, aby je pak mohl člověk utratit za co? Za píčoviny a za věci, který mu vykompenzujou to, že dře jak vůl a k ničemu mu to neni...
čtv 07. led 2010 12:34:13
linda
Administrátor
Re: Zprávy/články které vás zaujaly II.
D_M píše:
Jako že budem v jiný soustavě? Tady budou vládnout opice... Na pláži se bude válet zborcená socha svobody... A na mnoha HDD budou uloženy "věštby" civilizace dávno minulé o zániku světa... Jenže... Ty opice si to nebudou moct přečíst...
Za pár milionů let nezbyde ze sochy svobody (snad) ani hovno Možná to tady už bylo, ale vzpomněla jsem si na jeden zajímavej článek: Svět bez nás - jak zanikají budovy A taky jedno video (je i pod tím článkem):
V komentářích je i odkaz na nějaký video na google, na to se někdy asi podívám, vypadá to zajímavě
čtv 07. led 2010 12:36:45
linda
Administrátor
Jeremy píše:
já spořim mám stavebko, platim si penzijko a životní a úrazový pojištění což si budu moct všechno časem vybrat a docela pěkně se to zhodnocuje
Já si musim taky začít spořit, ale jako zatim nemám z čeho, musim počkat, až začnu někde dřít
D_M píše:
Nejrači bych, ale potřebuju partnerku... Podle mě by společnost nejlíp udělala, kdyby podporovala rodiny. Každej peskuje o důchodech, riskuje se spořenim, nadává přistěhovalcům... To má všechno jednoduchý řešení... Jenže ono je in bejt v práci celej den, na rodinu srát, hrabat si prašule, aby je pak mohl člověk utratit za co? Za píčoviny a za věci, který mu vykompenzujou to, že dře jak vůl a k ničemu mu to neni...
A hledáš nějakou? No ale ono to neni jen tak, mít děti. Já bych velkou rodinu měla ráda, ale to by mi ty děti musel někdo odnosit Ale já ty lidi, co radši pracujou, chápu -- chodit do práce chce mnohem míň zodpovědnosti než mít rodinu. Děti jsou úvazek na podstatnou část života... Proti přistěhovalcům vůbec nic nemám, spíš naopak -- myslim, že když se k nim společnost správně postaví a oni se budou snažit, mohlo by to být jenom přínosem. A spoření neni riskování, podle mě je risk spíš spoléhat na to, že ti někdo něco dá. Jako jasně, máš pravdu, společnost by měla podporovat rodiny, ale to už je zase o tom, že čekám, až někdo něco udělá. Pojistit si to musíš sám (třeba tim spořením, nebo vhodnym investováním naspořenejch peněz -- nikdo neříká, že musíš mít důchodový pojištění), prostě nejde spoléhat na to, že se společnost začne v dohledný době chovat nějak zodpovědně a normálně...
čtv 07. led 2010 12:44:22
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
njn, já to platim tak nějak všelijak jak se dá většinou dlužim rodičům a dycky jak dojedu ze skotska tak to splatim
čtv 07. led 2010 13:00:27
Kaťuša
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Docela by mě zajímalo, co se s tím jako dá dělat...
pát 08. led 2010 1:07:57
Sugar
Marmalade
linda píše:
D_M píše:
Jako že budem v jiný soustavě? Tady budou vládnout opice... Na pláži se bude válet zborcená socha svobody... A na mnoha HDD budou uloženy "věštby" civilizace dávno minulé o zániku světa... Jenže... Ty opice si to nebudou moct přečíst...
Za pár milionů let nezbyde ze sochy svobody (snad) ani hovno Možná to tady už bylo, ale vzpomněla jsem si na jeden zajímavej článek: Svět bez nás - jak zanikají budovy A taky jedno video (je i pod tím článkem):
V komentářích je i odkaz na nějaký video na google, na to se někdy asi podívám, vypadá to zajímavě
Z toho videa mám ďalšiu traumu xD
_________________ kečup.
pát 08. led 2010 1:37:18
lubo-86
Lost in Hollywood
Registrován: ned 12. dub 2009 20:08:31 Příspěvky: 912 Bydliště: Praha 8
MaxFriik píše:
Docela by mě zajímalo, co se s tím jako dá dělat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru