Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 22:20:21

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 101  Další
 Filmy (3.0) 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Filmy (3.0)
Sen to Chihiro no kamikakushi
(Spirited Away)

Pěkné to bylo, moc hezky nakreslené, plné nápadů, ale přišlo mi to takové nespojité, nebo jak to říct. No prostě
This movie was rated 4.0 stars out of 5

sob 26. pro 2009 18:07:41
Administrátor
Administrátor

Fingersmith (2005)
This movie was rated 4.5 stars out of 5

Líbilo se mi to :) Je to sice starší film, ale já ho viděla teprve nedávno. Do češtiny nesmyslně přeloženo jako "Prstoklad" (občas by mě opravdu zajímalo, kdo tyhle věci překládá :D), kdybyste to někdo náhodou hledal.
Film se poměrně věrně drží literární předlohy, což mě velmi potěšilo :)

sob 26. pro 2009 23:46:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Phone Booth

Nápad skvělý, ale jinak tam bylo moc patetických keců, naštěstí to bylo krátké, takže to ani nezačalo nudit.

This movie was rated 3.0 stars out of 5

ned 27. pro 2009 18:48:28
Psycho
Psycho

První slovo: Nádhera. Druhý slovo: Béčko. První dvě slova dohromady = Avatar... :D Další komentář k filmu až po následujícim odstavci... :D

Byl sem teda nakonec dneska se strejdou a bráchou. Jak sme chtěli jít tenkrát, tak to padlo kvůli časovýmu plánu a ceně vstupenek. Teď nás pozval strejda... :D Lístky sme ovšem scháněli na poslední chvíli= asi 2-3 hodiny před promítánim... Je neděle, hafo lidí má dovolenou... Rezervace na netu... nejlepší místa dávno dopředu rozebraný... Tak sme nakonec vybrali na 17. hodinu dozadu ke straně... Bohužel moc do kina nechodíme, takže nám nedošlo, že zrovna na týhle straně sou dveře a plátno je posunutý na druhou stranu... Takže sme celý necelý 3 hodiny museli mírně natáčet hlavu doprava... Ale dalo se v pohodě... Kinosál skoro totálně vyprodanej. Jen pár míst (nejblbějších) volnejch... Je vidět, že o Avataru se mluví a lidi kurevsky choděj..
Rada zní: lístky rezervovat hoodně dopředu!
Byli sme teda v Cinema City... Zajímalo by mě jakej by byl rozdíl oproti Imaxu. Tam sem byl už před X lety, ale mám pocit, že to tam bylo o něco víc prostorovější... Jakoby hlubší...
Zkurvený lidi neukázněný! Couraj se a kecaj celou projekci... >:o Zrovna při traileru na Burtonovu Alenku největší dav! Tak sem z 3D traileru moc neměl no... >:o Na konci filmu sem měl od brejlí na nose fialovou modřinu! Budu je žalovat, nemaj brejle pro normální mužný nosy! :D
Btw. asi až po 1/4 filmu sem konečně začal celej obraz vnímat plně ve 3D... Někomu prostě trvá, než to začne správně vnímat! :D Prostě sem tam ze začátku viděl víc věci rozmazaně a pod... Ale pak už mi to přišlo mnohem lepší... Asi něž si mozek zvykne...

K filmu: Fakt nádhera. Jako myslim vizuálně :) Luxusní podívaná. Hromada efektů. Tipoval bych 75% filmu dělanejch na kompu... Zbytek v ateliérech... :D Doporučuju na to kouknout, protože je to prostě in.. Tak aby ste byli in... :D Protože o tom bude hromada lidí nadšeně mluvit... :) A když na to pudete, tak jedině na 3D! Věřim, že i 2D bude fakt pěkný, ale je tam hromada scén, který ve 3D vyzněj DALEKO líp... Fakt hodně pěkně udělanej svět na tý planetě... Fauna i flóra... Krása... Ale i efekty jako výbuchy/střílení a pod je ve 3D pěkný. Mě osobně teda na tom hlavně dostala ta příroda a krajina... Ve 3D luxus... 5 hvězd za to...
Co se týče dějě... Mnohé už bylo řečeno... Podle mě teda jakýkoliv přirovnání k Matrixu je mimo... Jako ekologická agitka určitě ne... Příběh mi hooodně připomněl jednu scifku co sem kdysy čet (v cyklu Robouniversum). Nechci spoilerovat... Přiběh podle mě neni až tak špatnej. Jasný, dá se to předvídat a neni to nic extra mysl zbourávajícího, ale je to prostě dobrý a v pohodě. Jako největší problém vidim klasický americký béčkovský zpracování... Místy... Stačilo by jenom, aby si odpustili takový ty trapný hlášky známý z většiny americkejch akčních béček a hned bych tomu dal mnohem víc. Tohle podle mě bylo fakt nezvládnu tý a je to hodně škoda, protože jinak paráda... Za příběh/děj nemůžu dát víc jak 3 hvězdy...
Dohromady to vidim fakt na 4... Stojí to za to vidět a asi i ve 2D, protože je to prostě pěkný. To je ale všechno. Ačkoliv nemám moc v lásce fantasy, tohle mi přišlo OK. Určitě to ale u mě nebude v top žebříčku...

Sem zvědavej kolik "Avatarů" bude následovat... Tohle totiž bude mít určitě komerční úspěch... Tipuju to na pokračování, který ale potěší jen nejskalnější příznivce... :D

P.S.: Kozy ve 3D sou mnohem lepší podívání než kozy ve 2D... True story... ;) :D
P.P.S.: Tyhle záběry http://img.csfd.cz/photos/filmy/22/228329_31_ws.jpg Jsou důvod proč to chcete vidět ve 3D... :)

ned 27. pro 2009 22:25:37
Psycho
Psycho

S těma kozama jsi mě pobavil. :-D Naživo jsou ale stejně nejlepší. :-D

Z poslední doby:
Biyeolhan geori
This movie was rated 3.5 stars out of 5

Mononoke hime

If....
This movie was rated 3.0 stars out of 5

úte 29. pro 2009 21:12:47
Psycho
Psycho

Docela uvažuju jestli tomu Avataru ještě nezvýšit hodnocení... Všechno co sem napsal pořád platí, mrzí mě to béčkovský zpracování místy... Ale i tak to zanechalo příjemnej dojem, nejspíš ale díky tomu 3D.

Jinak Into the Wild taky dost váhám jestli 4 nebo 5... Asi 5... :)

A Alenka v říši divů bude v kinech až 4.3. pff...

Edit: NE, nedám Avataru 5 hvězd! :D >:o Na 4 akorát... :)

úte 29. pro 2009 22:57:58
Psycho
Psycho

Jinak teda Avatar strašná nehorázná totální pičovina, docela často jsem se v tom kině i styděl, na čem to tam sedím. Zpracování vynikající, ale zase tak paf jsem z toho nebyl. Celkově prostě rozhodně zklamání.
Kolegové, kteří na tom byli se mnou, a od kterých jsem čekal, že z toho budou naprosto vyhonění, tak to hodnotili slovy 2 až 2 mínus (bráno jako ve škole), což jsem docela čuměl, páč oni na takové dementoviny jsou... :) Nutno říct, že dva dny po shlédnutí, ve mně z toho filmu nezůstalo prakticky nic, horko těžko vzpomínám na nějakou hrubou scénu, příběh už bych snad ani dohromady nedal. :) Kdežto ten pocit, který jsem měl při sledování Mary and Max je při vzpomínce na to ve mně pořád...
A asi vůbec nejlepší 3D zážitek jsem měl při traileru k Alence, když se před člověkem vynořila ta obrovská kočičí hlava. To byl nářez. :)
Už mě zase solidně bolí srdce, tak jdu radši spat. :)
Éž béž, ještě musím stihnout hodnocení

This movie was rated 3.5 stars out of 5

pát 01. led 2010 5:08:29
Psycho
Psycho

Ty jo, ta Alenka mě sere... Zrovna sem toho kocoura asi neviděl přes lidi... Nějak nepočítám, že bych do toho vrážel prachy na 3D...
Já si děj Avataru ještě pamatuju i několik scén, který se mi líbily. Určitě to ve mě zanechalo příjemnej dojem, ale jak už sem psal, zas tak dobrý to nebylo, zůstávým u 4 hvězd...
Mary a Max sem viděl nedavno, 4 hvězdy sem tomu dal... Pěkný to bylo, ale nějak výrazně mě to taky nevzalo.

pát 01. led 2010 10:43:06
Ego Brain
Ego Brain

prima - Do naha!

milujem ten film :)

ned 03. led 2010 21:13:04
Boom!
Boom!

http://fusedfilm.com/wp-content/uploads/2009/08/inglourious-basterds-wallpa.jpg

Nečekal jsem, že to bude takhle ukecané, spíš jsem očekával akci, ale nějak mi to nakonec nevadilo, protože dialogy jsou v tomhle filmu... nechci říct "geniální"... jsou prostě velmi dobře napsané a vypointované :happy:
Herci super, hudba mě nějak nezaujala... A bacha, spoiler:
Že Tarantino sere na historická fakta až tak, že nechá zabít Hitlera, Goebbelse a spol., to jsem teda nečekal :haha: Aspoň jsem byl překvapenej tím jak to skončilo :haha:

Uvidím, jestli budu mít chuť si to zopáknout a jestli jo a bude mě to zase bavit, tak možná zvýším hodnocení, ale pro teď:

ned 03. led 2010 22:15:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 101  Další