Tak už sem tady
My na Vánoce jezdíme k babičce, tetě a strejdovi... Bydlej na druhym konci vesnice, takže je to kousek... Malá sestřenka byla ve svym živlu, je to sranda...
No a pak večer ještě nadílka doma.... Takže mám vlastně 2 nadílky, víc dárků od víc příbuznejch, ale musim jich i víc kupovat...
Teď dopoledne sme dělali s bráchou vánoční úklid v garáži...
Museli sme přebrat naše nálezy, protože už nebylo místo... 6,5 kilo odpadu no...
No a k dárkům... Příští rok musim napsat dopis Ježíškovi, aby zase zbytečně nevyhazoval peníze za kraviny...
Ne, tak hrozný to neni. Už vlastně na narozky a k promoci sem dostal ten detektor, takže teď spíš levnějc... Dostal sem asi 3 knížky o pokladech... Problém je v tom, že mi to nic moc neřiká...
Sice mě baví je hledat, ale nebaví mě si číst o tom kdo kde v zahraniční něco ukryl/našel... Něco zajímavýho si tam vyberu, ale celý je číst nebudu.. Pak samozřejmě oblečení... Hledačská výbava - kanady a maskáčská větrovka český armády
Kanady měli ještě lístek, že sou z Gotwaldova nebo odkud...
Ale sou mi velký
O maskáčský bundě sem se rozmejšlel, protože mi tojenský věci nejdou zrovna k srdci, ale je to český zbarvení, takže to beru
Potěšila ultrazvuková čistička na nálezy
Musim ještě vyzkoušet... Dostal sem kufřík na mince... Zase...
Ten první sem ještě nestihnul naplnit a ani nevim kde je... Nějak nebyl čas...
Víno... Nějakej stroj na cvičení
Prej když furt dřepim u kompu... Budu muset cvičit
Zajímavý je, že věci co sem si přál já dostal brácha...
Mp4 a flashku... Takže mu budu muset zabavovat... Což mi vlastně vyhovuje...
Dneska si dám ještě voraz, proberu a vyzkoušim dárky... No a zejtra musim začít zas něco dělat do školy... Ještě 2 semesrálky a po Novym roce musim hned začít šprtat na zkoušku...