no taky přeju samozřejmě všem pohodový svátky, ať přiberete všichni aspoň pět kilo, vypadáte jak čerstvě propuštění z osvětimi
no, ale hlavně přeju ať nikdo z vás nešáhne až do silvestra na nic do školy
a samozřejmě, pokud si ještě musíte dárky přát a nekupujete si je sami, tak ať tam máte co si přejete
...
na horách sem čoveče nebyl ani nepamatuju
a to lyžuju docela rád
já si zejtra z brna dovezu kompletní bicí a budu tady dělat našim aj sousedům pravý rock n rollový vánoce
tak mě držte palce ať mě nevyhoděj
Dárky budu kupovat taky zejtra
sice většina bude pro mě, protože sem strašně sebestřednej a ostatnim nevim co koupit
ale s těma frontama to asi taky nevyhraju v brněnské Olympii
taakže jak z toho vyplývá dostanu to co si koupim
takže cd Keith Caputo - Died Laughing (PURE), Pearl Jam - Backspacer a Stravinskyho Svěcení jara
dál ladičku na kytaru, nejspíš sluchátka nový... možná mobil s tarifem od T-Mobilu... možná novou planžetu a násadu na elektrickej holící strojek, páč je to šunt a nic to nevydrží... ani pád na zem ze dvou metrů
... no a taky si s bráchou koupíme switch ať tady můžeme o svátkách byt oba na netu... a možná pokud seženu levný, bych koupil nějaký plátna, barvy, štětce
skusim malovat pořádně
A na silvestra ještě nevím... asi pojedu tady kus do jedné vesnice na Myslivnu, kterou maj pronajatí spolužáci z gymplu s dalšíma kamošema, taková obvyklá sestava
takže to je nejpravděpodobnější
ale je to fakt... konec nejdivnější, nejrozplyzlejší a nejnecharakterističtěšjí dekády je skoro za náma
Katuš: tééda... bez sestřičky... no časy se mění, co už
zase něco novýho
jéé to je dlouhej příspěvek, to bude mět slasher radost