Re: Review Serj v Ostravě 5.6.08
Ale jo, byl to vcera narez
Jeste pred koncertem sme si zahrali s nejakyma dvema slecnama, s kteryma sme se tam seznamili, primo pod podiem karty
Pak prisli Fair To Midland a byli dokonali, hlavne Darroh si to neuveritelne daval, od growlingu pres chraplak, normalni zpev az po pisteni...
A k tomu ten jeho "tanec", kdy malem sejmul vse, co stalo na podiu, vcetne sebe sameho
No a pak nastoupili Letajici kundy chaosu, kteri si koncert velmi uzivali, najma basak, ktery se neustale uculoval a udelal si nekolik fotek na svuj vlastni fotak jak publika, tak treba Serje nebo svych spoluhracu. Kdyz Serj videl, jak si to uzivaji, tak se vzdycky taky zakrenil
No a celkove Serj predvedl skvely vykon, zpival pekne, i kdyz urcite obcas falesne, coz jsem ale vubec nevnimal, na kytaru a klavir hral taky super, i ty jeho kreace na ruzne krabicky, co tam mel, znely zajimave
No a hlavne je to strasny sympatak, takze strhnul cely dav, aby nadaval na pravicove orientovane strany, aby nadaval na radar, fuckoval penize a tak
A potkal jsem se tam s lusiusem a katusou, prvne jsem je nepoznal, ale jelikoz si na me ukazovali prstem dve uplne stejne holky, tak mi to docvaklo
Lusius mi rekla, ze je lusius a ja jsem si bystre doplnil, ze ta druha bude asi Katusa
Prohodili sme par slov, ale pak uz sme jen netrpelive cekali na Serje, takze sme porad cumeli na podium a na konverzaci nebyl cas
Chtel sem potom s nema zajit na pivko, ale nejak jsem je ztratil z dohledu...