Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 23. lis 2024 16:58:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 261 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Další
 Serj v Ostravě 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Serj v Ostravě
zik píše:
Zdravím,
tak se tady mluvilo o nějakých skupinových jízdách do Ostravy, ale nějak to vyšumělo... Já se chystám jet ve čtvrtek z Brna, takže kdyby se sešla nějaká skupina do vlaku, tak můžeme dost ušetřit. Zpáteční cesta už je horší, jak jsem koukal na řády... No a nebo třeba kdyby někdo hledal spolujezdce do auta, tak se hlásím 8-)

A jeden dotaz - na vstupence je napsán zákaz "audio-video zařízení včetně fotoaparátů", tak by mě zajímalo od někoho znalejšího, jestli s tím nebývá problém, nebo aby mi nechtěli zabavit mobil s foťákem :)

fotaky a podobny blbost neresi..teda vetsinou te nejak extra neprohledavaj
kdyztak strc do pradla k intimnim partiim ;)

pon 02. čer 2008 6:38:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

zik píše:
Zdravím,
tak se tady mluvilo o nějakých skupinových jízdách do Ostravy, ale nějak to vyšumělo... Já se chystám jet ve čtvrtek z Brna, takže kdyby se sešla nějaká skupina do vlaku, tak můžeme dost ušetřit. Zpáteční cesta už je horší, jak jsem koukal na řády... No a nebo třeba kdyby někdo hledal spolujezdce do auta, tak se hlásím 8-)

A jeden dotaz - na vstupence je napsán zákaz "audio-video zařízení včetně fotoaparátů", tak by mě zajímalo od někoho znalejšího, jestli s tím nebývá problém, nebo aby mi nechtěli zabavit mobil s foťákem :)

No so sestrou sa chystáme tiež vo štvrtok... ale traja by sme asi moc neušetrili čo? Koľko by to asi tak vyšlo? ja nemám šajnu, plánovala som, že by som šla busom....

pon 02. čer 2008 11:41:09
Suite-pee
Suite-pee

Ahojte, ide niekto z Bratislavy, pripadne okolia Myjavy autom na koncert?
Ak by mal dve miesta rad by som sa s kamaratom pridal.

pon 02. čer 2008 11:43:26
Suite-pee
Suite-pee

Kaťuša píše:
No so sestrou sa chystáme tiež vo štvrtok... ale traja by sme asi moc neušetrili čo? Koľko by to asi tak vyšlo? ja nemám šajnu, plánovala som, že by som šla busom....

Hm, tak na to koukám, České dráhy zase podražily a už ani cestování ve skupině není, co bejvalo :) ... Ve třech nás by to vyšlo asi na 430,- (takže cca 140 na jednoho). Takže asi bude nejlepší jet se Student Agency, studentskou tam budu mít za 113,-. Horší je akorát ta cesta zpátky, kdy první bus jede o půl čtvrtý ráno...

pon 02. čer 2008 14:37:57
Ego Brain
Ego Brain

keď chceš íst so Studen Agency, tak to musíš byť u nich nejak registrovaný? a objednávaš si to cez internet?

pon 02. čer 2008 14:39:39
Suite-pee
Suite-pee

Nejsem registrovanej a neobjednávám přes net, prostě si tam zajdu :mrgreen:

pon 02. čer 2008 15:45:48
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Lidi tak se nám to blíží :) , nechcete ( podle toho v kolik přijedete ) udělat takový menší sraz před koncertem ? Zajít na pivko , pokecat a pak bysme vyrazili na Serje :p . Já jsem z OV tak bysme se dohodli :)

úte 03. čer 2008 15:00:01
Suite-pee
Suite-pee

bosak00 píše:
Lidi tak se nám to blíží :) , nechcete ( podle toho v kolik přijedete ) udělat takový menší sraz před koncertem ? Zajít na pivko , pokecat a pak bysme vyrazili na Serje :p . Já jsem z OV tak bysme se dohodli :)

Skvělé, souhlasím! V Ostravě budem od rána a jaksi do večera není program! Navrhni kde a kdy!

úte 03. čer 2008 18:24:21
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Waa píše:
bosak00 píše:

Skvělé, souhlasím! V Ostravě budem od rána a jaksi do večera není program! Navrhni kde a kdy!

Dělat vám prohlídku po OV je blbost asi :D , nvm byste mohli vidět slavnou stodolní ( ve dne ale nic moc ) tam třeba někde posedět, nebo mám oblíbený podnik pod Bazalama : Rubín , je tam bowling , kulečník, billiard , air-hockey, šipky a pivko :) , tam se vleze dost lidí třeba na ten bowling a sranda je tam taky :p

úte 03. čer 2008 20:06:04
Suite-pee
Suite-pee

Já bych se taky rád k někomu připojil, jedu do Ostravy sám... Příjezd 13:50 autobusem. No ale hlavně bych něco podnikl po koncertě (teda stačilo by jít si někam sednout na pivko 8-) ), jedu zpátky busem až ve 3:30 :| Takže... hledám nový kamarády :mrgreen:

úte 03. čer 2008 22:31:07
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 261 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 27  Další