Autor |
Zpráva |
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Re: Serj v Ostravě
zik píše: Zdravím, tak se tady mluvilo o nějakých skupinových jízdách do Ostravy, ale nějak to vyšumělo... Já se chystám jet ve čtvrtek z Brna, takže kdyby se sešla nějaká skupina do vlaku, tak můžeme dost ušetřit. Zpáteční cesta už je horší, jak jsem koukal na řády... No a nebo třeba kdyby někdo hledal spolujezdce do auta, tak se hlásím A jeden dotaz - na vstupence je napsán zákaz "audio-video zařízení včetně fotoaparátů", tak by mě zajímalo od někoho znalejšího, jestli s tím nebývá problém, nebo aby mi nechtěli zabavit mobil s foťákem fotaky a podobny blbost neresi..teda vetsinou te nejak extra neprohledavaj kdyztak strc do pradla k intimnim partiim
|
pon 02. čer 2008 6:38:46 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
zik píše: Zdravím, tak se tady mluvilo o nějakých skupinových jízdách do Ostravy, ale nějak to vyšumělo... Já se chystám jet ve čtvrtek z Brna, takže kdyby se sešla nějaká skupina do vlaku, tak můžeme dost ušetřit. Zpáteční cesta už je horší, jak jsem koukal na řády... No a nebo třeba kdyby někdo hledal spolujezdce do auta, tak se hlásím A jeden dotaz - na vstupence je napsán zákaz "audio-video zařízení včetně fotoaparátů", tak by mě zajímalo od někoho znalejšího, jestli s tím nebývá problém, nebo aby mi nechtěli zabavit mobil s foťákem No so sestrou sa chystáme tiež vo štvrtok... ale traja by sme asi moc neušetrili čo? Koľko by to asi tak vyšlo? ja nemám šajnu, plánovala som, že by som šla busom....
|
pon 02. čer 2008 11:41:09 |
|
|
kazujin
Suite-pee
|
Ahojte, ide niekto z Bratislavy, pripadne okolia Myjavy autom na koncert? Ak by mal dve miesta rad by som sa s kamaratom pridal.
|
pon 02. čer 2008 11:43:26 |
|
|
zik
Suite-pee
|
Kaťuša píše: No so sestrou sa chystáme tiež vo štvrtok... ale traja by sme asi moc neušetrili čo? Koľko by to asi tak vyšlo? ja nemám šajnu, plánovala som, že by som šla busom.... Hm, tak na to koukám, České dráhy zase podražily a už ani cestování ve skupině není, co bejvalo ... Ve třech nás by to vyšlo asi na 430,- (takže cca 140 na jednoho). Takže asi bude nejlepší jet se Student Agency, studentskou tam budu mít za 113,-. Horší je akorát ta cesta zpátky, kdy první bus jede o půl čtvrtý ráno...
|
pon 02. čer 2008 14:37:57 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
keď chceš íst so Studen Agency, tak to musíš byť u nich nejak registrovaný? a objednávaš si to cez internet?
|
pon 02. čer 2008 14:39:39 |
|
|
zik
Suite-pee
|
Nejsem registrovanej a neobjednávám přes net, prostě si tam zajdu
|
pon 02. čer 2008 15:45:48 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Lidi tak se nám to blíží , nechcete ( podle toho v kolik přijedete ) udělat takový menší sraz před koncertem ? Zajít na pivko , pokecat a pak bysme vyrazili na Serje :p . Já jsem z OV tak bysme se dohodli
|
úte 03. čer 2008 15:00:01 |
|
|
Waa
Suite-pee
|
bosak00 píše: Lidi tak se nám to blíží , nechcete ( podle toho v kolik přijedete ) udělat takový menší sraz před koncertem ? Zajít na pivko , pokecat a pak bysme vyrazili na Serje :p . Já jsem z OV tak bysme se dohodli Skvělé, souhlasím! V Ostravě budem od rána a jaksi do večera není program! Navrhni kde a kdy!
|
úte 03. čer 2008 18:24:21 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Waa píše: bosak00 píše: Lidi tak se nám to blíží , nechcete ( podle toho v kolik přijedete ) udělat takový menší sraz před koncertem ? Zajít na pivko , pokecat a pak bysme vyrazili na Serje :p . Já jsem z OV tak bysme se dohodli Skvělé, souhlasím! V Ostravě budem od rána a jaksi do večera není program! Navrhni kde a kdy! Dělat vám prohlídku po OV je blbost asi , nvm byste mohli vidět slavnou stodolní ( ve dne ale nic moc ) tam třeba někde posedět, nebo mám oblíbený podnik pod Bazalama : Rubín , je tam bowling , kulečník, billiard , air-hockey, šipky a pivko , tam se vleze dost lidí třeba na ten bowling a sranda je tam taky :p
|
úte 03. čer 2008 20:06:04 |
|
|
zik
Suite-pee
|
Já bych se taky rád k někomu připojil, jedu do Ostravy sám... Příjezd 13:50 autobusem. No ale hlavně bych něco podnikl po koncertě (teda stačilo by jít si někam sednout na pivko ), jedu zpátky busem až ve 3:30 Takže... hledám nový kamarády
|
úte 03. čer 2008 22:31:07 |
|
|