Autor |
Zpráva |
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
Re: Vražda
to jo, přejíždět tyhle zmrdy sekačkou na trávu
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
úte 10. čer 2008 21:58:28 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
To s tím právem to bych tak ůplně nesouhlasil, přece nemůžeš za někoho rozhodovat kdy skončí jeho život. Každý má svobodnou vůli. Já bych se do toho nikomu nesral, to znamená, že bych zabíjel snad jedině v pudu sebezáchovi
|
úte 10. čer 2008 22:18:26 |
|
|
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
ty rozhodneš že ho chceš zabít, on se může rozhodnout se ubránit, že zasahuješ do jeho života to je jeho problém a tvoje rozhodnutí, jde mi ale o to úplně vymazat pojem právo, protože to je prostě lidský výmysl
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
úte 10. čer 2008 22:59:43 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Valiavand píše: Dneska jsem řešil podobné dilema, ale omezilo se to "jen" na ránu pěstí. ve třídě máme takovýho hajzla, co všechny šikanuje, a všichni se ho bojí, díky jeho vysokému sebevědomí, až si prostě myslíte, že ho neporazíte. Nevím, jak se mi to povedlo, ale dneska jsem na něj vyjel,a ačkoliv se mě pokusil zablokovat ruce, nastala situace, kdy jsem levačkou držel obě jeho ruce, a pravačku držel napřaženou. Nikdy jsem nebyl násilnický typ, má stavba těla mi to ani nedovolovala, ale najednou jsem měl možnost ublížit jinak, než psychicky. Samozřejmě jsem ho neuhodil. A to mě ten člověk pil krev devět měsíců, a docela hnusně. Myslím, že kdybych místo pěsti měl pistoli, že bych ten kohotuek nezmáčkl... jj to znam, u nas na sidlisti jsme meli takovou rodinu...jak to vysvetlit (kdyz sem jezdili za komoušů k nám pracovat kubánci tak jí jeden udělal asi 3 smrady)..no všichni jsou debilové...taky se normálně neperu (kromě fotbalu), ale jednou jsem šel domů večer a on na mě vyběhl (začal takové ty řeči o brejlounech atd...)..tak jsem mu odvětil že lepší bejt brejloun než černá huba a on mě furt držel a nechtěl pustit. Já jsem narozdil o Tebe to ale nevydržel a párkrát praštil , akorát jsem si odřel klouby no..
|
stř 11. čer 2008 6:59:41 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
xnovys píše: ty rozhodneš že ho chceš zabít, on se může rozhodnout se ubránit, že zasahuješ do jeho života to je jeho problém a tvoje rozhodnutí, jde mi ale o to úplně vymazat pojem právo, protože to je prostě lidský výmysl Teď jsem si uvědomil jak jsem s kámošem jednou uvažoval, že člověk může na světě cokoliv čímž teda vlastně nejsou žádný práva, ale za všechno se nesou následky. To už lidský výmysl není
|
stř 11. čer 2008 13:06:18 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
rizek píše: Valiavand píše: Dneska jsem řešil podobné dilema, ale omezilo se to "jen" na ránu pěstí. ve třídě máme takovýho hajzla, co všechny šikanuje, a všichni se ho bojí, díky jeho vysokému sebevědomí, až si prostě myslíte, že ho neporazíte. Nevím, jak se mi to povedlo, ale dneska jsem na něj vyjel,a ačkoliv se mě pokusil zablokovat ruce, nastala situace, kdy jsem levačkou držel obě jeho ruce, a pravačku držel napřaženou. Nikdy jsem nebyl násilnický typ, má stavba těla mi to ani nedovolovala, ale najednou jsem měl možnost ublížit jinak, než psychicky. Samozřejmě jsem ho neuhodil. A to mě ten člověk pil krev devět měsíců, a docela hnusně. Myslím, že kdybych místo pěsti měl pistoli, že bych ten kohotuek nezmáčkl... jj to znam, u nas na sidlisti jsme meli takovou rodinu...jak to vysvetlit (kdyz sem jezdili za komoušů k nám pracovat kubánci tak jí jeden udělal asi 3 smrady)..no všichni jsou debilové...taky se normálně neperu (kromě fotbalu), ale jednou jsem šel domů večer a on na mě vyběhl (začal takové ty řeči o brejlounech atd...)..tak jsem mu odvětil že lepší bejt brejloun než černá huba a on mě furt držel a nechtěl pustit. Já jsem narozdil o Tebe to ale nevydržel a párkrát praštil , akorát jsem si odřel klouby no.. Jo někdy se to bez pěstí asi neobejde škoda no
|
stř 11. čer 2008 13:08:50 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
xnovys píše: to jo, přejíždět tyhle zmrdy sekačkou na trávu Věř, že to je fakt málo, a že kolikrát prostě na kulku byl. Takovej úplně učebnicovej zakomplexovanec, jediné, co ho bavilo, bylo jezdit na motorkách, nemohl si udělat řidičák ani si koupit lepší "stopětadvácu", neměl holku, ani jako kamarádku (jednou mi vyprávěl, jak se seznamoval, holka za ním přišla se slovy "Ahoj, já jsem Lenka" a on se slovem "Dík" prostě a jednoduše utekl), o učení mu taky oc nešlo, chtěl ít jen dvě věci, peníze a motorky, kriminální kariéru má taky bohatou, kdy například kradl hlinik z jedné fabriky.... mohl bych pokračovat hodně dlouho, myslím ale, že stačí nalézt si nějakou definici tyrana na internetu, a vystihne ho to. Teď už na pistole nemyslím, a jen se kochám tím, že se na mě ani nepodívá, a když se k němu přiblížím na 1 metr, tak uteče... rizek: to mě napadlo také, čekala mě ještě hodina a půl směny, kdy jsem musel řezat, pilovat a vysekávat, a to se s odřenými klouby dělá velice těžce
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
stř 11. čer 2008 18:15:26 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
heleme se na téma ... mám pocit, že už sem svůj názor na tohle tady někde probíral, ale nejsem si jistej... Každopádně myslíte si, že ta bestie, která dokáže znásilnit holku, nedej bože ji u toho ještě zabít, zaslouží žít? Zaslouží si vůbec označení "člověk"? Vždyť oni absolutně ničej život někomu druhýmu, proč by měli mít právo žít? Odsedět si to ve vězení, projít nějakou tou "nápravou" a pak zas volní jako ptáci a zničit život další holce?
|
sob 07. lis 2009 1:37:40 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Liter poeta píše: xnovys píše: ty rozhodneš že ho chceš zabít, on se může rozhodnout se ubránit, že zasahuješ do jeho života to je jeho problém a tvoje rozhodnutí, jde mi ale o to úplně vymazat pojem právo, protože to je prostě lidský výmysl Teď jsem si uvědomil jak jsem s kámošem jednou uvažoval, že člověk může na světě cokoliv čímž teda vlastně nejsou žádný práva, ale za všechno se nesou následky. To už lidský výmysl není a začínáme zabředat do těžké filozofie. Kantův morální kategoický imperativ? 72826>jeremy<53787 píše: heleme se na téma ... mám pocit, že už sem svůj názor na tohle tady někde probíral, ale nejsem si jistej... Každopádně myslíte si, že ta bestie, která dokáže znásilnit holku, nedej bože ji u toho ještě zabít, zaslouží žít? Zaslouží si vůbec označení "člověk"? Vždyť oni absolutně ničej život někomu druhýmu, proč by měli mít právo žít? Odsedět si to ve vězení, projít nějakou tou "nápravou" a pak zas volní jako ptáci a zničit život další holce? To je hodně těžká otázka Jeremy... ale proč zabíjet ve jménu spravedlnosti? Nevím... jestli bych dokázal zabít v sebeobraně, kulkou těžko, nůž je dost nešikovný k obraně, nepoužívám ho. ee nedokázal. Mě samotného už černí napadli dvakrát, jednou jsem jim uklouzl a jednou použil pepřák... pěsti jsou dost neefektivní, zvlášť při poměru 5 ku 1, pokud nejste Chuck Norris
|
sob 07. lis 2009 2:54:08 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
spravedlnost neexistuje zabil bych takovou zrůdu, aby to neudělala znova. A aby ostatní zrůdy věděly, že když to udělaj, tak je taky zabiju Kdybych se v tom chtěl vyžívat, tak pozvu bandu černejch jak v Pulp Fiction, aby jejich prdele poznaly středověk, ale co pak? Stejně je nenapraví, že budou trpět. Mno, vidiš, tos měl docela štěstí s těma cikánama. Nebo možná smůlu, žes je vůbec potkal... jak se to veme, ale tak hlavně že všechno ok.
|
sob 07. lis 2009 3:01:29 |
|
|