Na hlavu mi zabírá ibalgyn... Zrovna v Po sem měl solidní migrénku... Ale mám vypozorovaný už, že to mívám z nevyspání, hladu nebo dehydratace...
Nesnášim lidi co jezděj jak prasata...
Dneska sem jel večer z nákupu... Samozřejmě mezi vesnicema, znáte to, silnička mokrá, sebevražedný srnky na každym rohu, vidět je jen na pár metrů... Tak tomu asi přizpůsobim jízdu a je jasný, že nepojedu 90 všude, obzvlášť ne v zatáčkách a po železničnim přejezdu... No a tam někde sem chytnul debila, co jel v těsný blízkosti za mnou - oslňoval mě zrcátkama... Ještě se mi to nestalo, večer moc nejezdim... Je to docela nepříjemný, vlastně ve všech zpětnejch zrcátkách vidíte jen odraz světel, takže dopředu vidíte mnohem hůř...
No a čeho asi ten kretén docílil? Původně mě asi chtěl popohnat, jenže já sem svině... Akorát mě nasral a já jako zodpovědnej řidič sem musel uzpůsobit rychlost, takže sme jeli oba pěkně 60 mezi vesnicema... V obci sme rychleji jak 50 určitě nejeli...
Doufám, že sem toho čuráka aspoň pěkně nasral...
Jinak mě dneska nasralo ještě to, že sem se dozvěděl, že tu objednanou věc z aukra už asi neuvidim a prachy taky ne... Dotyčný prodejce neodpovídá, mobil nedostupnej a v jeho hodnocení se začly objevovat jen negativy... Takže musim zjistit jak na to, jen mě štve že mám málo času zrovna... Ale tak aspoň se naučim podávat trestní oznámení... Pak už to pude jedno za druhym...