Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 19:48:32

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 101  Další
 NESNÁŠIM... 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: NESNÁŠIM...
Na hlavu mi zabírá ibalgyn... Zrovna v Po sem měl solidní migrénku... Ale mám vypozorovaný už, že to mívám z nevyspání, hladu nebo dehydratace...

Nesnášim lidi co jezděj jak prasata... :D
Dneska sem jel večer z nákupu... Samozřejmě mezi vesnicema, znáte to, silnička mokrá, sebevražedný srnky na každym rohu, vidět je jen na pár metrů... Tak tomu asi přizpůsobim jízdu a je jasný, že nepojedu 90 všude, obzvlášť ne v zatáčkách a po železničnim přejezdu... No a tam někde sem chytnul debila, co jel v těsný blízkosti za mnou - oslňoval mě zrcátkama... Ještě se mi to nestalo, večer moc nejezdim... Je to docela nepříjemný, vlastně ve všech zpětnejch zrcátkách vidíte jen odraz světel, takže dopředu vidíte mnohem hůř... :)
No a čeho asi ten kretén docílil? Původně mě asi chtěl popohnat, jenže já sem svině... Akorát mě nasral a já jako zodpovědnej řidič sem musel uzpůsobit rychlost, takže sme jeli oba pěkně 60 mezi vesnicema... V obci sme rychleji jak 50 určitě nejeli... :) Doufám, že sem toho čuráka aspoň pěkně nasral... :D

Jinak mě dneska nasralo ještě to, že sem se dozvěděl, že tu objednanou věc z aukra už asi neuvidim a prachy taky ne... Dotyčný prodejce neodpovídá, mobil nedostupnej a v jeho hodnocení se začly objevovat jen negativy... Takže musim zjistit jak na to, jen mě štve že mám málo času zrovna... Ale tak aspoň se naučim podávat trestní oznámení... Pak už to pude jedno za druhym... :D

čtv 05. lis 2009 21:51:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

toš to ti nezávidím to aukro, ale tvůj přistup mě rozesmál :D a samo, že to nemyslím ve zlým

pát 06. lis 2009 15:18:22
Johnny
Johnny

Takže na aukru asi nebudu nakupovat :)

pát 06. lis 2009 21:20:57
Marmalade
Marmalade

O Aukro nejde, ale musíš mít štěstí na poctivýho člověka ;)

pát 06. lis 2009 21:22:06
Johnny
Johnny

No jo ale naraz na něj v dnešní době :D

pát 06. lis 2009 21:23:46
Marmalade
Marmalade

Však říkám že to chce řádnou dávku štěstí.. :D

pát 06. lis 2009 21:24:16
Psycho
Psycho

Řek bych, že to chce spíš pořádnou smůlu... :) Na našem "rodinnym" účtu je 432 pozitivních komentářů, což pak dělá zhruba úspěšný uzavření obchodu s 265 lidma... Za celou dobu sme udělili jeden neutrální (2-3 roky to používáme, možná dýl) komentář a to kvůli skříni, která byla špatně zabalená, prodejce slíbil slevu, ale nakonec se na nás vysral... Suma sumárum teda sme měli asi celkem 3 komplikace z těch 432 nakoupenejch věcí (možná jich bylo i víc - počítá to jen udělený komentáře a ty neni povinný udělit). První přišel rozbitej džbán - pošta uznala reklamaci, pak ta skříň a teď tohle... Úspěšnost bude teda někde kolem 99%...

pát 06. lis 2009 23:07:05
Psycho
Psycho

A co pořád kupujete? :shock:

pát 06. lis 2009 23:28:52
Psycho
Psycho

Erotický pomůcky... :D
Ne, já ani nevim co tam všechno nakoupili... :shock: :lol: Ale tak před vánocema se tam vybere dost maličkostí... Vlastně sme tam kupovali snad od všeho něco... CD, oblečení, nábytek, starožitnosti, něco pro zvířata, ... Neni tam jen použitý zboží žjo.. Hromada lidí si tam přividělává prodejem kradenýho nebo jinak získanýho novýho zboží...
Ale tak hlavně brácha sbírá krabičky od sirek a já mince.. No a většinou máš jednu aukci = jednu krabičku/minci... No a tim to naskáče...

sob 07. lis 2009 9:30:09
Psycho
Psycho

Lidi co se neuměj pohybovat v metru a na eskalátorech... :D Většinou jde o lidi 40+... :D Jako když někdo blbě stojí v metru a pak se diví, že když se to rozjede padá na hubu (většinou ženský, fyzika je pro ně asi magie)... To ještě jde.. Horší sou ti co nastupujou a neudělaj místo pro lidi co vystupujou, takže vlastně nikdo nemůže ani dovnitř ani ven... :D Někdy nad těma pražáka fakt žasnu... :D
No ale v každym případě nejvíc vytáčivý a bezohledný mi přijdou lidi co si bezdůvodně stoupnou na eskalátorech vlevo = RYCHLEJ PRUH!!! :D To ví každý malý dítě, že vlevo se pospíchá... Njn, tohle většinou blokujou starý pani. To se dá pochopit, ale když jezděj pravidelně, tak by jim to mohlo docvaknout...

No a dneska cestou ze školy srážka s blbcem na eskalátorech v metru.. Luxusní... :D Šel sem v rychlym pruhu a přede mnou ještě někdo. Vpravo stál tlustší postarší pán roztaženej přes oba pruhy... Toho předemnou nechtěl pustit - nabral ho loktem... Tak sem šel a když do mě loktem začal tlačit, tak sem na něj taky zatlačil, předešel ho, otočil sem se a poklepal si na čelo... Dědek mě překvapil originální odpovědí: "Po schodech se nechodí!!!" Tak sem se zeptal, kde na to přišel a on mi začal sprostě nadávat... Musel sem jít na bus, tak sem ho neřešil. Lidi sou divní, těžko říct co ho chudáka trápilo... :lol:

úte 10. lis 2009 21:53:40
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1006 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 101  Další