včera sme sa teda boli pozrieť na českých Soad revival so ZYX-om a supeeer... jediné čo trošku musím vytknúť bolo, že som moc speváka nepočula, hoci mohol spievať pekne a precítené, pri tom kriku od publika a hudbe ho bolo počuť len keď zareval jak pavián... ale keďže človek pesničky poznal tak vedel kedy spieva čo a mohol si zabliakať aj on
týpek na gitare si od darona okrem dresu vypožičal aj šilalené správanie na pódiu, fakt som si myslela, že sa tam zosype, statočne válanie po zemi a škriekanie
trošičku niekedy na úkor hre na gitare, ale zase aspoň urobil šou rovnako ako spevák
ZYX-a som moc dobre nevidela bo nevidím až tak do diaľky a mal tam neviem prečo pred sebou samé bubny
basáka som vôbec nezaregistrovala, nejak sa výrazné neprejavoval, hlavne, že hral
celkovo to hodnotím veľmi pozitívne, hlavne, kvôli tomu, že sa snažili urobiť skvelú šou aj keď možno niekedy na úkor hudby a spevu, ale zase keby tam mali len stáť a všetko zvládnuť na jedničku, to by nebolo ono...
bol tam aj Revival Iron Maiden a tí boli senzačný, spevák ťahal ako naozaj...
ale teda asi preto, že originál nepočúvam a nebolo s čím porovnávať, hneď si ich musím stiahnúť