Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je sob 02. lis 2024 16:37:26

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1018 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 102  Další
 Koncerty 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Koncerty
Chlapy bych nechytal... :-D

V kotli jsem nebyl, kámošovi bylo blbě ještě z předešlého dne (ale pak se stejně ožral :-D), takže říkal, že by to v kotli nezandal a mně se samotnému řádit nechtělo... Stáli sme na balkóně, krásný výhled sme měli, takže dobré. :)
A je teda škoda, že sme se nestřetli, sem pokukoval, jestli tě někde neuvidím, ale bylo tam moc lidí...
No a někteří ti lidi byli fakt super, co do davu skočili šipku a divili se, že hned padají na zem. :-D

čtv 22. říj 2009 13:09:47
Ego Brain
Ego Brain

že? ja bych sa tam nežne položila plná strachu o svoju bezpečnosť a oni sa tam vrhali fakt jak do vody :D
ale teda ľudia sa snažili aby nikdo neprišiel k úrazu, to sa mi páčilo... teda ale nie vždy to vyšlo, neďaleko odo mňa doslova zmizla jedna dredáčka a bolo počuť tupé buchnutie o zem... vzápätí však vyskočila a kalila ďalej tak to asi nebolo nič smrteľné
inak páčil sa mi ten týpek čo vyliezol na pódium a chytil priateľsky toho securitáka okolo ramien... :D a ten ho taký nasraný zhodil do tých ľudí :lol:

Márdi: "tady se lidé vrhaj do davu i medzi písničkama, to jsem ješte nevidel... " :D

čtv 22. říj 2009 13:17:29
Psycho
Psycho

Ti securiťáci byli pěkní idioti. :-D Jak vždycky, když tam byl někdo dél jak tři vteřiny, tak už ho shazovali, trošku demence.
Když hrávají v UH na Míru, tak žádnou ochranku nemají, takže na pódiu bývá občas trošku přeplněno a skoro nemá kdo chytat, páč jsou všeci vylezlí na pódiu. :-D

čtv 22. říj 2009 13:23:02
Ego Brain
Ego Brain

doriti teraz aj trochu ľutujem, že som to neskúsila... ale tí ľudia sa mi najmä ku koncu nezdali moc nahusto, to bych neriskla...

čtv 22. říj 2009 13:24:31
Psycho
Psycho

Příště zkusíš. :)

A je docela zajímavá ta obměna publika. Když jsem byl na Fixe prvně, asi 6 roků zpátky, tak to tam byl vyloženě samý punker/punkerka a pogo byl docela záhul, teďka je to samá mladá slečna, na které se sice pěkně dívá, ale při tom pogu je to blbé, člověk se bojí, aby jim něco neudělal a už si to tak neužije... Ale to už jsme tu myslím řešili. :)

čtv 22. říj 2009 13:32:31
Ego Brain
Ego Brain

hej tiež som si všimla, že to tam bolo pestré.... od punkerov cez metlákov, emo ľudí až po mladé slečny, na ktoré sa pekne díva...

no do toho poga bych nešla, akurát na poslednú pesničku keď to tam zredlo sme sa tam šli pozrieť a keď sa o mňa obtreli min traja úplne prepotení chlapi tak som utekala kade ľahšie...
s jednym týpkom sme sa potom bavili v buse, mal celkom pekne doškrabaný nos..
inak nechápem tie holky že sa tam trepú, musia rátať že niečo schytajú

čtv 22. říj 2009 13:39:34
Psycho
Psycho

Kaťuša píše:
...inak aj kamarátku tak niesli (pre jeremyho Lucku Parolkovú), tá sa dostala až na koniec davu pri dvere, tam ju ešte tak 2 minúty držali vo vzduchu a nadvihovali ako trofej... :lol:

Jo no :D to je jasný jak facka, takovej prcek :D

Kaťuša píše:
doriti teraz aj trochu ľutujem, že som to neskúsila... ale tí ľudia sa mi najmä ku koncu nezdali moc nahusto, to bych neriskla...

simtě, kdyby chlapi viděli, že si jdeš skočit, tak to víš, že by se to tam zase zahustilo *mrk*

pát 23. říj 2009 0:02:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

72826>jeremy<53787 píše:
Kaťuša píše:
...inak aj kamarátku tak niesli (pre jeremyho Lucku Parolkovú), tá sa dostala až na koniec davu pri dvere, tam ju ešte tak 2 minúty držali vo vzduchu a nadvihovali ako trofej... :lol:

Jo no :D to je jasný jak facka, takovej prcek :D

Kaťuša píše:

simtě, kdyby chlapi viděli, že si jdeš skočit, tak to víš, že by se to tam zase zahustilo *mrk*

no myslím, že chlapi a všetci toho mali dosť, toľko vrieskajúcich ženských sa na nich vrhalo...

pát 23. říj 2009 0:10:46
Psycho
Psycho

v tomhle směru chlapi nemaj nikdy dost :D

pát 23. říj 2009 0:12:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

He?

http://www.allschools.de/pictures/bands/Allschools/Allschools_Presents_2009/NSD_Poster_EU_small0.jpg

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

sob 31. říj 2009 22:27:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1018 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 102  Další