Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: last.fm
A já tě tam nenašel Ale ti sousedé jsou úplně meganaprd Stejně jako ten taste-o-meter, či jak se to jmenuje
|
stř 16. zář 2009 22:28:21 |
|
|
linda
Administrátor
|
Myslíš ten graf "musical compatibility"? No mě by hlavně opravdu zajímalo, jak to počítají, protože například s tebou mám úplně tu nejvyšší (a troufám si tvrdit, že to zrovna neodpovídá ) a třeba s lubem mi chybí jenom maličkej kousek k tý nejvyšší (a to máme společnýho jednoho interpreta, kterýho oba opravdu posloucháme, ten zbytek nestojí za řeč). A ti sousedi jsou taky vtipní, už proto, že když je někdo mým sousedem, nemusím být já jeho sousedem I tady by mě zajímalo, podle čeho to dělaj. Ale jako je to blbost, to mi je jasný
|
stř 16. zář 2009 22:34:12 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Jo, to. No s tebou si právě myslím, že to docela odpovídá, páč všechno, co tam máš ty, já taky dost poslouchám. No a měří to úplně jeble, už jsem to tu kdysi myslím psal, prostě když já tam mám moc SOAD a někdo jiný tam má taky SOAD, tak máme skoro nejvyšší kompatibilitu, i když už nic jiného prakticky nesdílíme (příklad Martas, máme oba hodně SOAD, nějaké Mansony, Fixu a Scars a máme skoro maximum, i když nic jiného společného nemáme), kdežto s člověkem, se kterým sice sdílím hodně kapel, ale nemám je zase až tak poslouchané, mám třeba jen medium... Prostě blbost
|
stř 16. zář 2009 22:39:45 |
|
|
linda
Administrátor
|
No, z tvýho pohledu to teda možná odpovídá, to je fakt. Ale já spoustu věcí, co tam máš, ani neznám, takže mně se to jeví jinak Ale máš pravdu, ono to asi opravdu hodně záleží na tom, co posloucháš nejvíc a ani bych se nedivila, kdyby se to řídilo především procentuálním zastoupením nejposlouchanějšího interpreta. Protože s lubem nám stoupla kompatibilita (asi) jenom proto, že tam začal mít víc poslechů Radiohead a jeho poměr všechny písně/písně Radiohead se velmi přiblížil tomu mému. Měli by to udělat nějak pořádněji, sakra
|
stř 16. zář 2009 22:51:04 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Na kompatibilitu sere pes, hlavně by měli pošéfovat to, že to bude měřit dobu poslouchání a ne počet písniček... Páč když člověk frčí na Yndi Halda a někdo jiný na třeba SOADech, tak to potom je docela dost rozdíl.... Ale ono i na toto sere pes
|
stř 16. zář 2009 23:02:31 |
|
|
linda
Administrátor
|
No, maj to prostě divný, měli by si od nás nechat poradit Ale tak jasně, je to stejně úplně jedno, ono to určitě ani nechce být seriózní, je to prostě jenom pro zábavu. Mě trochu štve jenom to, že mi to nezaznamená hudbu z přehrávače. Asi existuje něco pro iPod, ale pro ostatní nejspíš ne (teda nehledala jsem, jen mě to tak občas napadne, že by se to hodilo ). Ale tak je to stejně jedno, no
|
stř 16. zář 2009 23:10:46 |
|
|
phoenix.
Lost in Hollywood
Registrován: ned 24. kvě 2009 19:26:17 Příspěvky: 894 Bydliště: Třebíč
|
linda píše: Přidala jsem tě do toho seznamu v prvním příspěvku díky
_________________ http://www.last.fm/user/phoenixek
|
čtv 17. zář 2009 9:52:00 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Linda: existuje, kdysi jsem hledal, jestli to není pro můj přehrávač a všiml jsem si plna jiných pluginů do jiných přehrávačů... Otázka je, jak moc tomu věřit, páč to většinou dělá nějaký koumák, tak aby ti to potom nějak ten přehrávač nedojebalo třeba.
|
čtv 17. zář 2009 10:58:33 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Hmm... tak mě dnes překvapil návštěvník z Bosny a Hercegoviny
|
pát 02. říj 2009 10:45:32 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
MaxFriik píše: Linda: existuje, kdysi jsem hledal, jestli to není pro můj přehrávač a všiml jsem si plna jiných pluginů do jiných přehrávačů... Otázka je, jak moc tomu věřit, páč to většinou dělá nějaký koumák, tak aby ti to potom nějak ten přehrávač nedojebalo třeba. to neoddela, vetsinou je to jen program na pc, co ti to po synchronizaci s necim vytahne...ale ten prehravac musi mit popdoru, aby zaznamenal pocet toho co prehrajes stejne nejlepsi je ipod nedavno jsem poridil a max spokojenost ..a scrobbluje
|
pát 02. říj 2009 10:58:48 |
|
|