To druhý je hustý no, tam je to bez debat... To Lonely Day už mi tak podobný nepříde. Jako určitá podobnost tam je, ale celkově je ten kousek jinak pojatej. Buď je to náhodná podobnost nebo se třeba fakt Daron trochu inspiroval... Hudbě po formální stránce nerozumim, ale zdá se mi to jiný....
Pokud ste nedočkavý na orchestrální CD/DVD, tak tady začal někdo uploadovat pár písní (jen audio) http://www.youtube.com/user/killemall12345 (2. třetina Falling stars má potenciál, ještě kvalitní záznam a video by to chtělo no )
úte 06. říj 2009 13:23:44
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Re: Youtube videa
ten cover je děs
úte 06. říj 2009 16:26:51
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
Re: Youtube videa
No tak u toho coveru jsem se zasmál.. to je dost strašný.
Ale tohle to docela bez debat přebije, i když nejde o SOAD. POZOR !!! Jen pro silné povahy ! Já sám u toho na první poslech plakal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru