a ja som došla z Jánošíka.... film nebol až takým sklamaním ako som o ňom počula, dovolím si tvrdiť, že to bolo menšie zlo ako Báthoryčka... ale asi to bolo tou prípravou, na Báthoryčku som šla s vedomím, že idem na skvelý film a preto to sklamanie v podobe rozprávočky... a na Jánošíka som išla už s triezvejšou hlavou a preto ma to dá sa povedať príjemne prekvapilo...
aj jeho dĺžka mi nevadila, lebo mi ubehol veľmi rýchlo čo je dobré znamenie... škaredých scien dosť, zbojníčenia tam mohlo byť viac, krajších dievčat tiež, na to aký bol Jánošík sexoš mohol mať lepší výber...
len by ma zaujímalo nakoľko sa držal film pravdy a čo všetko si v ňom vymyslel scénarista
ale veľké plus určite dávam hlavnému hrdinovi Jánošíkovi...
keď sa kúpal v tom koryte skoro mi oči vybehli aký bol krásny...
čo sa týka dabingu alebo čo to bolo tak Jánošík bol dovtedy pekný kým neotvoril hubu, ten je ho český hlas bola jednoducho hrôza, tak niečo priteplené som ešte nepočula, strašne to ublížilo celej postave... ale sme sa na tom dobre s kamošom rehnili.... vždy keď otvoril ústa...
bolo po mužkosti ...
u nás sa to prej hrá v slovenskom dabingu, ja len dúfam, že tentoráz sme aspoň vo výbere hlavnej postavy siahli po normálnejšom hlase ako naši skúsení susedia, musím to skuknúť aj tak....