Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Re: Seriály :)
Carnivále
Po 1. sérii
sob 29. srp 2009 20:59:24
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
Tak začátek šesté série House parádní, lehká vykrádačka Přeletu nad kukaččím hnízdem, ale super, potěšil výběr hudby - Radiohead, Iron & Wine, The Frames a taky záběr z Family Guye.
HIMYM taky super, po dlouhé době zase velmi fajn díl a The Big Bang tradičně skvělý.
Taky sem chtěl počkat, ale překladači The Wire se teď nějak flákaj, takže nejsou titulky a musel sem šáhnout po Dexterovi... První díl vypadá dobře... Má to potenciál bejt lepší než 3. řada... Na 1. a 2. to asi mít nebude, ale uvidíme.
Po SG1 a SGA sem měl těch SG už docela dost... Ale SGU dám aspoň šanci...
čtv 01. říj 2009 19:18:12
Maxipes Fík
Psycho
Právě jsem viděl první díl The Shield a hooodně dobré, asi mám nový oblíbený seriál. Řekl bych, že to bude něco hodně podobného The Wire. Ale holt jsem dal přednost tomuto.
O Shieldu sem už taky leccos slyšel... Ale mě kriminálky až tak nelákaj... Takže sem celkem spokojenej s The Wire, pže je to hodně jiný... Většina seriálů postrádá reálnost, pže sou to prostě seriály... Wire mi hodně přiblížil současnou Ameriku...
ned 04. říj 2009 18:41:18
Maxipes Fík
Psycho
No Shield je to samé. Není to normální kriminálka, ale pohled na skutečnou práci policajtů - korupce a tak dále... Navíc hlavní hrdina je strašná kurva, což se taky jen tak nevidí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru