Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 19:28:37

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 107  Další
 Naše štůdia 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Naše štůdia
V normálnim průběhu studia je to taky přes net... Nejdřív předběžnej zápis podle kterýho udělaj kapacitu a pak ostrej zápis a tvorba rozvrhu.
Jenže my jsme prváci a nemáme zpřístupněný hesla, uživatelský účty.... Byli jsme odstraněni ze systému po splnění bakalářskýho studia :) Takže nás tam musej zas ručně přidat, aby sme mohli zapisovat. Jenže nás tam přidaj až po oficiálnim zápisu do studia... Kde sme dostali indexy a tak... (sice budu používat starej index a hesla nám prej nastavěj ty co sme měli, ale nevadí :D )
Zápis byl dneska a během něho bylo možný si ty předměty jakoby ručně zapsat (referentka to pak za nás nacvakala v tom systému). Zejtra prej už budem moct do systému a v pondělí už se normálně učí... Problém je v tom, že jsme úplně poslední kdo si zapisuje předměty, pže bakaláři zapisovali dřív normélně pomocí netu... A tak nám všechno vybrali a nikde neni místo... :(

stř 16. zář 2009 17:56:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Heh, ten FEL je mega jeblý. :) My teda nemáme ani indexy... :)

stř 16. zář 2009 17:59:48
Psycho
Psycho

Bohužel s tebou tentokrát musim souhlasit... :D Ačkoliv musim taky podotknout, že co sem tak slyšel, tak na Felu byl tenhle systém nejmodernější z ČVUT. Až snad loni přecházela většina ostatních fakult na podobnej systém jako měl Fel.
Ono by to vcelku nevadilo a během bakaláře to bylo v pohodě... Jen prostě s náma začínajícíma magistrama timhle systémem docela vyjebali...

stř 16. zář 2009 18:25:51
Administrátor
Administrátor

MaxFriik píše:
Heh, ten FEL je mega jeblý. :) My teda nemáme ani indexy... :)

Fakt? Ty jo, do bych brala, mě ten index strašně sere, pořád ho zapomínám a pak s tim mám problémy, musim ty vyučující shánět >:o

D_M: jak to tak čtu, jsem ráda, že nás je ve srovnání s FELem pět a půl a že předměty z navazujícího magisterskýho si bakaláři ani zapisovat nemůžou, protože maj svoje :D

No a dneska jsem udělala zkoušku, dostala jsem E (trojku), ale i tak jsem měla pochybnosti o tom, jestli si ji vůbec zasloužim :lol:

A zejtra musim do školy zase, musim odchytit dvě vyučující, aby mi zapsaly něco do indexu (já ten index fakt nenávidim :D).

stř 16. zář 2009 19:19:50
Ego Brain
Ego Brain

no ty jo, som nadšená, že som index nikdy nezažila a dúfam, že ani nikdy nezažijem

stř 16. zář 2009 20:24:23
Psycho
Psycho

linda píše:
D_M: jak to tak čtu, jsem ráda, že nás je ve srovnání s FELem pět a půl a že předměty z navazujícího magisterskýho si bakaláři ani zapisovat nemůžou, protože maj svoje :D

To máme stejně, bakaláři si myslim taky nemůžou zapisovat předměty z magistra. Ale my jako magistři máme docela dost předmětů role "F" což je "celofakultní nabídka". Takže prostě všechno. No a nějaký tyhle předměty si zapsat musíme, pže povinný předměty nedaj těch potřebnejch 120 kreditů na závěr... No a největší výběr je z bakalářskejch předmětů. Samozřejmě si můžu zapsat nějakej předmět z 2. ročníku magistra. Jenže to ten hlavní problém neřeší... Už je všude plno...
Tak na tom fóru se to koukám trochu rozhejbalo. Už někdo psal proděkance, tak sem rád že nejsem jedinej koho to sere... :D

Jo a gratuluju ke trojce. Je to dobrá známka, když nejedeš na stýpko nebo na průměr na přijímačky... :)

stř 16. zář 2009 20:28:53
Administrátor
Administrátor

No my právě asi ani žádný "celofakultní" nemáme, pokud vím.
Ale tak hlavněaby ti to s těma předmětama dobře dopadlo :)

A dík :) Jo, trojka je dobrá známka, já průměr neřešim. O stipendiu si můžu nechat jenom zdát :D

stř 16. zář 2009 21:03:44
Shimmy
Shimmy

My máme letos jako podmínku ke stipku průměr ze všech zkoušek 1,5. Teď v zimním jsou 2(slovy dvě) a v letním čtyři...nic moc, myslím, takže já letos asi možná i začnu makat... A stane se ze mně vzorný stipendista.:happy: a taky bohatý stipendista :happy:

stř 16. zář 2009 21:10:38
Profil ICQ
Psycho
Psycho

(Sem se prvně přepsal. Mám bohužel taky zapsanejch jen 18 kreditů plus 3 za Nj a jeden za TV :D Doufám, že s tim něco udělaj, jinak s 22 kreditama ani nemusim pomalu nastupovat. Bych se pak posral to dohánět... Navíc bych musel fakt dát všechno :( )

Stýpko neni špatný :) Se mi povedlo myslim 2-3× Potěší... :)

stř 16. zář 2009 21:13:01
Shimmy
Shimmy

18 kreditů věru není mnoho, když jich potřebuješ aspoň 20. Aj těch 22 je dost na hraně.

stř 16. zář 2009 21:19:48
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 107  Další