Autor |
Zpráva |
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Re: Volby 2009
Fakt by mě zajímalo, co se tomu chlapovi honí v hlavě. On je buď naprosto pitomý a nebo neuvěřitelně geniální.
|
stř 16. zář 2009 0:27:30 |
|
|
linda
Administrátor
|
No, tohle téma začíná bejt zase aktuální Co si myslíte o tomhle: " Když budete volit levici, tak si pak s vámi vytře, varují Issová a Mádl"? Já teda levici nevolim, ale v tom jejich podání mi to přijde opravdu trapný. Ty věci by se daly říct jinak, aspoň o trochu víc na úrovni.
|
ned 25. dub 2010 15:59:35 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
No je to hnůj, co si budem povídat Mladý voliči sou lamky a vědi zpravidla o politice akorát to, že za komančů to stálo za hovno a Paroubek je idiot A protože jim tyhle moudra s radostí jiný inteligenti otloukaj o hlavu, už se ani nedostanou k tomu o něčem přemejšlet... Mladý lidi se rádi nechaj strhnout proudem, následujou značku a to co je moderní. Natož aby se podivali a rozmysleli co je pro ně do budoucna skutečně dobrý. Tim neřikám, že bych chtěl hájit ČSSD nebo KSČM. Oboje partaje stojej za hovno a volit je může jen idiot A se zkorumpovanou ODS to neni o moc lepší Oni si všichni mladí snad myslej, jak budou v budoucno bohatí, zdraví a jak budou vydělávat statisíce... Je to hezká představa, ale trochu nereálná, aby se splnila všem O defenestraci už ste slyšeli? http://www.defenestrace2010.cz/ Taky dobrá píčovina. Nevim jak si snad někdo může myslet, že to něčemu pomůže Jako představa, že by se takhle třeba vyšachoval Paroubek je to nádherná, ale chci vidět jak realizovatelná... To se takhle domluvili ti co sou na kandidátkách dole a rozjeli kampaň... A stejně budou zkorumpovaní a ještě zkorumpovanější než ty co sou tam teď. Protože doteď byli jen dole a nikdo je moc neřešil, tak si mohli šmelit jak chtěli Nepochybuju o tom, že sou to stejně schopní podvodníci, jako ti nahoře...
|
ned 25. dub 2010 17:22:51 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Re: Volby 2009 + 2010
|
úte 27. dub 2010 9:58:21 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
hmm... si to docela podělal jak tak čtu ty komentáře ten článek je psanej fakt divně... uplně z toho čiší ta nenávist ke všemu "nižšímu" mno co už... pán je na vysoké nožce
|
úte 27. dub 2010 10:59:58 |
|
|
D_M
Psycho
|
|
úte 27. dub 2010 15:19:15 |
|
|
linda
Administrátor
|
To je dobrý A jinak souhlasím s tím, co psal Brontík výše A o tý "defenestraci" jsem taky slyšela, ale mám na to stejnej názor jako ty
|
čtv 29. dub 2010 18:04:07 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
D_M píše: Tim neřikám, že bych chtěl hájit ČSSD nebo KSČM. Oboje partaje stojej za hovno a volit je může jen idiot To řeknu tatovi. Nebo radši ne, aby mě nevyhodil z bytu
čtv 29. dub 2010 19:22:11 |
|
|
D_M
Psycho
|
To sem záměrně přiostřil, aby mě tu někdo nenařknul ze sympatizací s nima... Protože jinak mám sociální cítění, ale musí se provádět s citem Komanči sou komanči, co si budem povídat. To nepotřebuje komentář. ČSSD má jednak Paroubka a druhak i bez něj maj nějak moc populistický sliby a tendence, jdoucí proti zdravýmu rozumu a na ruku některejm voličům. Jenže dneska běžnej pracující člověk nemá moc na vybranou. Buď volit nějakou menší stranu nebo ČSSD, protože tam maj aspoň lidi pocit, že jim nezvednou daně a neseberou přídavky na děti. ODS je strana pro podnikatele a lidi co vydělávaj aspoň 50k. A pro lidi co si myslí, že jejich budoucnost bude určitě růžová, protože jim všechno vyjde podle toho jak si to naplánují. Takže většina střední třídy rači šáhne po ČSSD, aby se neměli hůř. Jenže prostě... Paroubek... Už od těch jeho móresů s CzechTekem mi bylo jasný, že to neni politik pro mě... No a když ho člověk chvíli sledoval, tak mu musí bejt jasný, že s nim to dobrý nebude Ještě když má v partě Ratha
|
čtv 29. dub 2010 19:44:12 |
|
|
linda
Administrátor
|
Prostě to chce novou stranu a nějaký pořádný reformy Já si myslim, že na ty státní prachy by měl mít nárok jenom ten, co to doopravdy potřebuje. A ne aby to dostal každej, jenom proto, že se na tohle přitáhnou voliči... Krásnej příklad byla ve středočeskym kraji (nevim, jestli i jinde) Rathova píčovina platit dětem dopravu do školy. Jako jo, fajn, ale jenom pro ty, co to potřebujou. Kdyby se ty peníze dávaly fakt jenom těm, co jsou v nouzi, byla by ta pomoc daleko účinnější. Kdyby nebylo těch parazitů (na sociálním systému), bylo by dobře a nebyli by třeba socani s populistickejma slibama Já si prostě myslim, že smysl toho sociálního cítění je prostě v tom, abychom dali těm, co potřebují, ne skoro všem, abychom vyhráli volby. Abychom nakonec nedopadli jako Řecko -- dneska jsem slyšela, že tam údajně platí například to, že ovdovělá nebo svobodná dcera státního úředníka (nebo nějakýho státního zaměstnance) má po otcově smrti nárok pobírat ten jeho plat (možná jenom část, ale to je vcelku jedno), nebo například lidé pracující venku dostávají speciální příplatky -- což by bylo docela v pořádku, ale tam to platí pro všechny, například pro lesníky a podobně, co dělaj venku denně... Jestli takhle utrácej, tak není divu, že to s nima vypadá tak špatně. Jenom aby si naši populisti nevzali z Řecka příklad
|
čtv 29. dub 2010 20:04:15 |
|
|