Hmm, tak zajímavý výsledky... Zatim 29 lidí s průměrem 5.21 z 10. Podle odpovědí jsou nejzákeřnější otázky: 1. První singl - 38% dobrejch odpovědí 2. Začátek turné - 31% dobře Jinak se to drží většinou kolem 50% správně. Nejlehčí je poslední otázka, tam je 86% dobře.
sob 05. zář 2009 18:57:41
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
Re: Test o ETD
Tak to abych se pochlubil taky, hanzi.. Já dostal tři, ale byla to většinou tipovačka, jen málo jsem fakt věděl
Tak už průměr trošku klesnul no 116 lidí s průměrem 4.13... Úspěšnost u otázek se vcelku nezměnila... Jako uznávám, že některý otázky sou trošku blbý, pže se vztahujou k časovejm událostem, ale něco je docela zásadní a jednoduchý... Spoiler:
1. už si asi moc lidí nevzpomíná, že první zveřejnil Serj TUM... Pak řikal, že schválně, aby vyznělo její poselství... EW se objevila až snad s klipem... 2. asi nejblbější otázka, ale většinou turné začínaj před vydánim alba bych řek... Každopádně i spousta lidí je schopna tvrdit, že to ETD vyšlo loni... Holt to utíká no 3. Tady mě taky dojímá, že hromada lidí vlastně vůbec neví jaký písničky Serj vlastně vydal... Gratefully Disappeared zřejmě uniká hromadě lidí... 4. Sevag je jasnej... 5. tohle celkem ujde, aspoň že lidi vědi o dvou klipech Sky is Over... 6. 54 lidí (polovina) zřejmě netuší, že SOAD někdy hráli píseň s názvem Blue... Na co sakra je na webu ten songlist?! 7. Tohle je těžký pokud nesledujete koncerty... Ale ty 3 správný sou všechno covery tj. už název musí trknout, že to neni od Serje a nejspíš to hrál živě... 8. Lie Lie Live nezná 70% lidí... O moc nepřicházej, ale i tak... Nechápu... 9. Za to Gate 21 na to že je to nový zná docela dost lidí... 10. Nejlehčí otázka... Dokazuje, že 20% testerů jsou ignoranti
sob 12. zář 2009 21:49:05
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
Re: Test o ETD
nj, já měl správně No.1, 6, 10 a i když mě má neznalost překvapila, tak se nestydim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 39 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru