hm... snažím se přemýšlet...
Tool - Rosetta Stoned ...tím sem si naprosto jistý... další už jsou jenom prostě jedny z nejlepších co sem kdy slyšel
Tool - Lateralus - řeknete si "klasika od Tool" ale tenhle song je prostě tak nabitej energií a emocema a já nad ním prostě žasnu
A Perfect Circle - The Noose - neskutečně procítěný, nejlepší text co sem kdy slyšel
The Doors - Crystal Ship - tady prostě nění co dodat
Keith Caputo - Brandy Duval - tolik upřímnosti v hudbě sem ještě nezažil... miluju tenhle song, to jak se vyvíjí a vyvíjí, až dospěje k textu "My fairy tale junky" ...to je prostě neskutečná věc.
nevím... tohle mě napadlo v tenhle moment... i když vidim pár momentů kdy mě hudba fakt dostala, třeba když sem jel v buse do práce ve skotsku a začalo mě hrát solo z Hotel California od The Eagles... sem se málem rozbrečel jak je nádherný... to stejný se mě stalo se songem Paranoia od Elsiane, když sem pozorně poslouchal text... bohužel, když sem si ho pak na bytě přečetl, tak sem zjistil, že se tam zpívá uplně něco jinýho a že to neni tak silný jak sem slyšel
ale tak co už
... prostě tohle je teď moje best... i když Green Carnation možná vyměním za něco jinačího až to příjde...
potřebujete odkazy na ty songy? Páč ten song Keith Caputo - Brandy Duval na youtube neni a zbytek... asi znáte... prostě koho to zajímá, tak si to najděte