Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Aký ste mali deň...?
Já si to vždy povedal a i když se mi pak nechtělo, tak jsem se stejně přinutil, přece jen jednou člověk nevstane a pak je celý rok nasraný...
Haha, kamarád mi psal příhodu: Tyvole. Já vs igelitový pytlík. Jak v zasraný grotesce dneska. A samozřejmě v prahajzlově. To si takhle jdu metrem a najednou koukám, že nejdu, ale dělám rozštěp. Tak ho vybalancuju a zjišťuju, že sem šlápl na igelitový pytlík. Tak ho odkopnu...neodkopnu, ta zmagnetizovaná mrška se na tý botě nějak drží. Začnu mávat nohou a furt nic. To už začínala docházet trpělivost, takže judo-kop! Konečně. Odlepil se, provokativně kolem mě prolítl a přilepil se mi na hruď. To si děláš prdel. Vezmu ho do ruky a samozřejmě se přilepí, takže mávání zase nefunguje. To už sem začínal trošku bublat, tak sem ho co nejbolestivěji zmuchlal a hodil. Najednou přijel vlak do stanice, protivítr, pytlík se rozfoukl, aka rozbalil, a mě čelně do xichtu. Myslím, že v tuhle chvíli se lidi v metru začínali otáčet, když viděli týpka, co trhá igelitový pytlík a řve na něj "TO JE VŠECHNO, CO DOKÁŽEŠ?!"
|
pát 04. zář 2009 16:20:00 |
|
|
Keiwa
Marmalade
Registrován: úte 11. srp 2009 13:58:04 Příspěvky: 1413 Bydliště: Slovensko
|
minulé roky som si chcela obsadiť to naja som mala aj stresy kde si sadnem ale teraz mi to bolo v podstate jedno...no ajtak boli voľné len tri lavice ( všetky vpredu ...) tak nemala som veľký výber..
pát 04. zář 2009 16:21:02 |
|
|
Keiwa
Marmalade
|
MaxFriik píše: Já si to vždy povedal a i když se mi pak nechtělo, tak jsem se stejně přinutil, přece jen jednou člověk nevstane a pak je celý rok nasraný...
Haha, kamarád mi psal příhodu: Tyvole. Já vs igelitový pytlík. Jak v zasraný grotesce dneska. A samozřejmě v prahajzlově. To si takhle jdu metrem a najednou koukám, že nejdu, ale dělám rozštěp. Tak ho vybalancuju a zjišťuju, že sem šlápl na igelitový pytlík. Tak ho odkopnu...neodkopnu, ta zmagnetizovaná mrška se na tý botě nějak drží. Začnu mávat nohou a furt nic. To už začínala docházet trpělivost, takže judo-kop! Konečně. Odlepil se, provokativně kolem mě prolítl a přilepil se mi na hruď. To si děláš prdel. Vezmu ho do ruky a samozřejmě se přilepí, takže mávání zase nefunguje. To už sem začínal trošku bublat, tak sem ho co nejbolestivěji zmuchlal a hodil. Najednou přijel vlak do stanice, protivítr, pytlík se rozfoukl, aka rozbalil, a mě čelně do xichtu. Myslím, že v tuhle chvíli se lidi v metru začínali otáčet, když viděli týpka, co trhá igelitový pytlík a řve na něj "TO JE VŠECHNO, CO DOKÁŽEŠ?!" to je dobré .. to aj mňe ked sa nalepí na nohu taký sáčok neviem so dať dole ale nikdy som sa ešte so sáčkom nepobila
pát 04. zář 2009 16:23:37 |
|
|
Keiwa
Marmalade
|
taká hlúpa pripomienka môjho spolužiaka .. púšťal si nejaký ten černošský rap hovorím mu vypni to a on že lebo čo ? ..a že som zvedavý jaké debiliny počúvaš ty ... jááj to bola ale urážka
pát 04. zář 2009 16:32:13 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
Smrtelná
|
pát 04. zář 2009 22:35:01 |
|
|
Keiwa
Marmalade
|
čo už je deň? .. ja že je ešte ráno
sob 05. zář 2009 17:10:38 |
|
|
Johnny
Shimmy
Registrován: úte 29. črc 2008 8:28:07 Příspěvky: 3448 Bydliště: Dolní Suchá (Havířov), Olomouc
|
keiwa: teď je chvíli po poledni
|
sob 05. zář 2009 18:16:26 |
|
|
TolSinion
Marmalade
Registrován: čtv 20. srp 2009 22:03:24 Příspěvky: 1399 Bydliště: Někde mezi monitorem a židlí :)
|
Chystám se do tanečních. Kdyby náhodou padla nějaká ta fotka, rád se zesměšním..
sob 05. zář 2009 18:17:54 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Já zhruba tak mám, jsem vstával dneska o půl třetí To je snad můj rekord, mamka říkala, že to není možné, že jsem musel mít nějakou drogu
|
sob 05. zář 2009 18:19:07 |
|
|
Johnny
Shimmy
|
maxfriik: to je tak akorát. Oni rodiče asi nevědí v kolik chodíš spát e?
|
sob 05. zář 2009 18:22:07 |
|
|