Re: Co se komu v dneska zdálo
Včera se mi zdál dobrý sen. Prostě celý ten sen byl o tom, že jsem odešel v deváté třídě o pololetí ze základky. Byla to běžná praxe, že ti chytřejší prostě odchází dřív. Sen se odehrával teďka tento rok v červnu dva týdny před koncem školního roku a já jsem si uvědomil, že si tu základku musím dodělat. Fakt jsem z toho byl vystrašený, protože jsem myslel, že to nestihnu a vyhodí mě z výšky nebo něco. Tak jsem se přes internet okamžitě zapsal. Můj první školní den začínal až ve tři odpoledne, takže jsem předtím ještě jel na kole k babičce, která bydlí v asi 8 km vzdálené vesnici. Když nastal čas, abych vyjel, tak jsem vyjel
Ale po cestě mě zastihla strašná bouřka, tak jsem se schoval do obrovského stanu, který byl postavený na poli. Dívám se, co se tam děje a vidím, že je tam vyhlašování nejlepší kapely na světě podle hlasování fanoušků. Začínalo se od 10. místa. Bohužel si nepamatuju ty kapely, jenom vím, že 3. byli SOAD a 1. Death (?????). (A co Tool ty mozku jeden vylízaný? - pozn. Max
) Mno, ale mezitím přestalo pršet, tak jsem chvátal do školy, dojel jsem asi o hodinu pozděj. Našel jsem třídu, ve které jsme měli být a potkal jsem tam pár starých spolužáků. Ptali se mě, co tam jako dělám, tak jsem jim řekl, že si tu základku musím dodělat a oni říkali, že se to dodělávat nemusí, z čehož mi spadl fakt velký kámen ze srdce, páč se mi fakt nechtělo učit do chemie a dějepisu. Tak jsem hned běžel za ředitelem, že chci odejít. Ale jak to přesně dopadlo, si už bohužel nepamatuju.
Toš tak.