Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 4:46:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 727 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 73  Další
 SOAD kolem nás... 
Autor Zpráva
Suite-pee
Suite-pee

Příspěvek Re: SOAD kolem nás...
72826>jeremy<53787 píše:
na takových vyzváněních je blbý, že když si tam člověk dá fakt oblíbenou písničku, tak se mu ten telefon ani nechce zvedat :mrgreen:

no to hej xD jamam ako zvonenie site-pee paci sa mi ten zaciatok :D

pon 03. srp 2009 12:49:20
Suite-pee
Suite-pee

moj zazitok: noo takze bola som v obchode kaufland xD uz som isla platit vedlamna stal taky vysoky taky rocker ...na krku obojok vsake tetovania ... no a zazvonil mi mobil mam na zvonenie Suite pee nevedela som si ho najst a tak mi to zvonilo az kym sa nezacalo spievat...a ten chlap tam zacal tancovat boze to bolo trapne potom mi hovori ty pocuvas system? ... odhrnul si rukav a tam ma tetovanie system of a down ..noo
a dalsi zazitok : boli sme s rodinou na kofole a same nudne pesnicky tam hrali ja som si doniesla mobil sluchatka ze tam budem pocuvat ( som nepocula tie pesnicky co tam hrali) potom mi brat hovori ze nech to vypnem ze hraju spiders xD no to bolo cool si niekto vybral v jukeboxe tu pesnicku...

pon 03. srp 2009 13:01:04
Psycho
Psycho

Brainwashing: Páni, takovejch příspěvků :D
Vítej na fóru! :) Když budeš mít chuť, představ se nám v sekci "Představte se" :)
Pěknej zážitek s tim potetovanym rockerem :)

pon 03. srp 2009 13:52:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Johnny
Johnny

Brainwashing píše:
moj zazitok: noo takze bola som v obchode kaufland xD uz som isla platit vedlamna stal taky vysoky taky rocker ...na krku obojok vsake tetovania ... no a zazvonil mi mobil mam na zvonenie Suite pee nevedela som si ho najst a tak mi to zvonilo az kym sa nezacalo spievat...a ten chlap tam zacal tancovat boze to bolo trapne potom mi hovori ty pocuvas system? ... odhrnul si rukav a tam ma tetovanie system of a down ..noo
a dalsi zazitok : boli sme s rodinou na kofole a same nudne pesnicky tam hrali ja som si doniesla mobil sluchatka ze tam budem pocuvat ( som nepocula tie pesnicky co tam hrali) potom mi brat hovori ze nech to vypnem ze hraju spiders xD no to bolo cool si niekto vybral v jukeboxe tu pesnicku...

Chtěla bych vidět to pogo u pokladny :D

pon 03. srp 2009 21:31:53
Marmalade
Marmalade

No môj zážitok skôr prekvapenie : to ešte ked som bola malá ... mi to včera sestra hovorila ... aj ona počúvala SOAD a mi hovorila že vždy ked som prišla do izby a ona to práve počúvala som jej povedala nech to vypnem že sa to nedá počúvať tak to ma trochu zarazilo som tomu nemohla uveriť .. :sok: ... aha som si spomula na další : na tej ulici kde bývam aj ja býva ešte jeden chlapec (nenávidím ho, má asi 12 ) neviem či vie že počúvam SOAD ..ale raz som ho videla vonku a mal na sebe to tričko SOAD!!!! ..som bola taká nahnevaná :x ..ale teraz už mám aj ja svoje :D u nás vela ludí nepočúva SOAD tak nejaké veľké zážitky nemám..

úte 11. srp 2009 15:16:03
Psycho
Psycho

No vidíš, tak třeba máš s tim klukem co ho nemáš ráda společnýho víc než si myslíš... :D

úte 11. srp 2009 15:19:39
Marmalade
Marmalade

Brontosaurus píše:
No vidíš, tak třeba máš s tim klukem co ho nemáš ráda společnýho víc než si myslíš... :D

aj ked viem že tiež počúva SOAD nechystám sa s ním skamarátit ani náhodou

úte 11. srp 2009 16:13:24
Suite-pee
Suite-pee

Re: SOAD kolem nás...
mam tachowej zwláštní dotaz..asi se to do tohohle fóra-nebo spíš určitě-nehodí..ae..poslouchám soad uš kolik let a docela mě štwalo že hodně ''fanoušků'' bo ''znalců hudby'' řikalo, že soad hrajou metal...teda jako já wždycky měla za to že to je punk rock(tyjo jesi se ted na to díwá nákej jejich fanda a já si to celý ty roky myslela blbě,tk we jménu fanoškowského boha se wzdám swoí nejwoblíbenější kapely a du se zahrabat :music: ) ae ted se mě někdo snaží přeswědčit že je to metal...sem z toho uplně zblbá.. :shock: může me to prosím někdo objasnit? :-? :)

čtv 20. srp 2009 22:44:41
Marmalade
Marmalade

Tohle asi pořádně objasnit nejde.. tomu do čeho jsou škatulkováni se nadává Alternative metal, nebo taky Experimental metal.. ale je v tom mnohem víc stylů.. ale i tak se obávám že s punkem to asi opravdu moc společnýho nemá. ;)

čtv 20. srp 2009 23:01:23
Suite-pee
Suite-pee

!!!!! :sok: :shock: :cry: to je nejhorší zištění mýho žiwota!!! :P :cry: :-? nééééé!!! :D :D to přece neni možný!! :D tyjo dyt je to punk rock!!! :D :D :D :sok: :cry: :cry: :cry: nejsem hodna bejt jejich fanouškem! :mrgreen: :cry: :cry: :cry: *oops* asi budu brečet! :cry: :cry: :mrgreen: tyjo ale wždycky dyš sem se wo nich s nekym bawila (teda s někym kdo tomu aspon trochu rozumí.) tk šichni automaticky že to je punk rock...nebo dyš sem je někde widěla bo se wo nim někde třea w telewizi mluwilo tk to bylo zařazený jako punk rock.. :-? :( :( ty woe.. :cry: to fuckt nemůže bejt prawda!.. :( :( :( :cry: :shock: tak aspon w duchu si budu furt řikat že to punk rock je a že se nemusim jít zaahrabat... :( *možná nejhorší můj nejhorší den w žiwotě!.. :mrgreen: *oops* *

čtv 20. srp 2009 23:30:09
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 727 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 73  Další