Nazdar, tak jsem se už pořádně vyspal, potom co jsem se zajížďkou přes Prahu dostal do Kolína v 6 a pak jsem ještě musel nasednout s noťasem a batohem na kolo a dojet do mojí rodné vísky, takže jsem dorazil ve tři čtvrtě na 7, mrtev.
Předně musím poděkovat za to že jste mě na tom chodníku vyslechli! Díky moc, alespoň jsem nevážil cestu nadarmo. Díky moc
Jsem rád, že se vám sraz líbil, i když po organizační stránce to moc nevyšlo. Naštěstí SOADr hráli výborně a lituji, že jsem si taky nemohl skočit, protože jsem byl hnusně střízlivý
(Musím se přiznat, že v jednu chvíli jsem se přistihl jak si s nimi vyřvávám hlasivky, než mi došlo, že bych si neměl vyřvat hlas, když budu ještě mluvit, no stejně to nakonec nebylo jak to mělo být
) Škoda, že ani z akustických verzím kvůli špatnému nazvučení a (možná, že je to neslušnost takhle rýpat) ale myslím, že vrchol večera , vystoupení SOADr, mělo být nakonec. Na Přerováky už v podstatě polovina lidí nedávala pozor. Takže jsem měl pomalu štěstí, že jsem nevystupoval, (ne že bych si snad myslel, že to majitel zrušil z dobroty srdce) protože by mě asi moc lidí neposlouchalo a mohl by to být docela trapas. Mimochodem, ten refárát o genocidě byl pro takovou akci asi příliš dlouhý, jestli bude nějaké příště, tak to určitě trochu zkrátím, tady jsem přestřelil zas já.
No ještě jedna věc, naposled co jsem vás viděl jsem říkal, že se jdu podívat jak jedou vlaky a že se vrátím, no taky jsem se vrátil i když pozdě. Už jsem v Metru na nikoho známého nenarazil. Navíc před klubem byla cedule, že tam vystupuje nějaký DJ. (byl to ten co naklusal hrát hned po bývalých SOADr z Přerova) Takhle s náma majitel klubu pěkně vypekl. Vlastě za těch 7,5 tisíce jsme měli jen blbě nazvučeno a pódium na 2 hodiny. Sraz pak vlastně rozpustil ten DJ, protože jak chcete dělat sraz, když veškerá komunikace musí probíhat jako tichá pošta jen s tím rozdílem, že tomu člověku vedle vás musíte řvát do ucha z plných plic. No to jsem se dostal trochu někam jinam, takže vrátil jsem se do klubu, nenašel jsem tam nikoho dokonce ani svůj transparent co visel nad pódiem, i když jsem se po něm ptal u obsluhy.
Tak snad už jen připomenout, že koncert se opravdu vydařil a že jak kapelu tak vás z fóra bych zas rád někdy viděl.
Ještě jedou díky za tu "seanci" na chodníku, bylo to pro mě super!
A ještě díky Brontosaurovi za informace o SOAD a genocidě, které mi poskytl.