Tak jo, je pár minut po čtvrté hodině ranní a za nějakých 40 hodin to všechno vypukne. Nebývám tady na foru moc často, vlastně abych tu mohl dneska napsat, musel jsem si zažádat o zaslání nového hesla na mail, protože jsem ho už zapomněl
. Pročítal jsem si tady téměř celou diskuzi a chtěl bych poděkovat všem, kteří se alespoň pokusili dorazit na tento sraz, přestože jim do toho něco vlezlo. Samozřejmě ještě větší potlesk si zaslouží ti, kteří se doopravdy v onen osudný den dostaví, protože SOADr... to není hlavní důvod tohoto srazu. Je to o tom, že vy všichni co se znáte většinou jen přes forum, icq apod. věci, tak se teď potkáte a bude to mnohem osobnější a také zajímavější. Vyměníte si osobně názory, zjistíte o sobě víc věcí než třeba...za pár měsíců psaní apod. - možná si to moc idealizuju, ale chtěl bych vám všem říct, že jsem moc rád, že na tomto srazu můžeme vystoupit se SOADr a že panují povětšinou kladné ohlasy, což nás... těší
. Show bude trochu netradiční - bude uzpůsobená právě tomuto srazu, ačkoliv... nechte se překvapit.
Pro mě osobně toto bude ten největší koncert za celou dobu, ať už tam dojde 50...nebo 300 lidí, protože budeme hrát pro lidi, kteří SOAD žijí a znají je - ne ti co si před koncertem poslechnou Lonely Day a Hypnotize - což nejsou zrovna moc reprezentativní songy SOAD
Ještě speciálně pro Litera Poetu: S tvým kámošem jsme se už potkali a... bude to zajímavé zpestření, aspoň si na chvíli odpočinu =) Jen nezapomeň...černý šátek s lebkou, ať tě pak poznám - kdybys mě nemohl poznat tak já budu ten u té kytary....