Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 4:46:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 240 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Další
 Maturita 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Maturita
MaxFriik píše:
Ja jit zitra, tak jsem v riti :-D Dneska, zitra, v utery a bohuzel i ve stredu (i kdyz to uz jsem se ucit nechtel, lec okolnosti me k tomu nejspis donuti) to bude krute. Takovy maly ucici maratonek si dam :)

no ja mám zajtra anglinu, hned o osmej...ale teda poviem vám, po angline mi padne obrovský balvan so srdca a už tam zostanú iba dva menšie.... :)

ned 25. kvě 2008 12:20:26
Psycho
Psycho

Ja zacinam cestinou, pak mam myslim matiku, potom zemepis (nebo nejdriv zemepis a pak matiku :-? ) a nakonec anglictinu (ta je nakonec nejlepsi, pac tam to budu vymyslet primo z placu a na konci uz nebudu tak nervozni, takze to snad pujde :))

ned 25. kvě 2008 12:28:00
Ego Brain
Ego Brain

mno nemal by si si to trochu utriediť kedy to máš? :D

ned 25. kvě 2008 19:26:05
Psycho
Psycho

To je prece jedno, ve ctvrtek me to snad reknou :-D
Zitra jdeme na zahajeni, tak se rovnou podivam na spoluzacku, ktera jde jako prvni :) Vubec ji to nezavidim, ja teprve dokoncuju 20. mat. ot. z 25 z matiky. Zitra si musim aspon jednou precist vsechny otazky ze zemepisu, podivat se na anglictinu, na takove ty temata jako Great Britain a USA, kde po nas chce historii, kterou zrovna dvakrat neovladam :) No a pak jeste cestina... Prace az az a ja tady trcim na foru :-D

ned 25. kvě 2008 19:33:47
Ego Brain
Ego Brain

Hej hej, toto fórum je satanovo dielo.... :D miesto toho abych si písala esej sa tu odním...

ned 25. kvě 2008 19:40:09
Psycho
Psycho

Joo na zahajeni si taky vzpominam. To byla teprv sranda :D Cela trida sme se hezky sesli, ale nekteri jedinci byli podezrele zelení... :D Vubec sme jim nezavideli... Odchazeli sme s pocitem "to je v haji, za par dni tam budu umirat ja a h***o umim"... :lol: Ale aspon sem zjistil, ze ostatni spoluzaci sou na tom jeste hur nez ja... :D

ned 25. kvě 2008 20:23:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Ja zacinam cestinou, pak mam myslim matiku, potom zemepis (nebo nejdriv zemepis a pak matiku :-? ) a nakonec anglictinu (ta je nakonec nejlepsi, pac tam to budu vymyslet primo z placu a na konci uz nebudu tak nervozni, takze to snad pujde :))

to ja sel hned v pondeli, abych to mel z krku..prvni byla NJ, pak CJ, ZSV a dejepis nakonec (moji ucitelce se tak libila moje prace o valce v iraku, ze asi 5 minut mi ji tam vychvalovala a ja jen sedel a koukal...onehda jsem mel referat na saddama husajna, melo to byt na 15 minut, ja zacal na zacatku hodiny, ani jsem nedomluvil a zvonilo:D )

ned 25. kvě 2008 20:32:01
Psycho
Psycho

No z dejepisu bych maturovat nechtel, jsem si nikdy nemohl zapamatovat ty letopocty :)

A zahajeni bylo vtipne jak se patri :-D Nekolik holek se rozbrecelo, dokonce i ty, ktere maturuji treba az ve ctvrtek... Ale nejvic nervozni byl tridni. Na stole byly pytlicky s cislama, z kterych to budeme tahat, tak sme si delali srandu, ze z tama vytahneme otazky, ktere nechceme a ucitel nas hned serval, at se toho nedotykame a tahneme pryc :) Nebo sme si delali srandu, ze kolabujeme, tak nas zase hnedka okrikl. To nevim, jak ten to da :-D

pon 26. kvě 2008 10:07:32
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
No z dejepisu bych maturovat nechtel, jsem si nikdy nemohl zapamatovat ty letopocty :)

no to je problem dejepisu na stredni skole, kde ucitele maji pocit ze letopocty je to nejdulezitejsi, coz je celkem chyba..samozrejme nejakej zaklad umet musis, ale casto jsme se museli ucit data vsemoznejch blbosti-dulezite je zaradit urcitou cast do nejakeho stoleti, treba staci jen 1/2 19stoleti, ale hlavne je dulezite vedet o co jde..kdyz se te nekdo zepta na Versailleskou smlouvu a placnes 1919 a dal nevis tak je ti to k hovnu
pamatuju si jak nase holky mely nadrcene komplet letopocty na pisemky, ale kdyby ses jich zeptal co versailleska smlouva je tak nevi...hlavne ze znaj letopocet

navic u maturity jsme na potitku meli takove ty dejepisne atlasy, kde se da celkem bezproblemu vsechna zakladni data vyhledat

pon 26. kvě 2008 10:29:46
Jet Pilot
Jet Pilot

nooo tak anglinu mám za sebou....chválitebný.... :D ...lalalala...chválitebný.....lalalala... :D

ako ludia keby sa citovo labijlnejší človek vcíti do mna tesne pred odpovedou....psychicky by sa zosypal a skočil by z prevého okna, ktoré by bolo otvorené....
...som tam na nich skoro šablu hodila..... :(

pon 26. kvě 2008 10:38:56
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 240 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Další