Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 0:38:03

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1048 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 105  Další
 Filmy 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Filmy
ted je uz 22 a me dnes ceka Indy..uz se tesim

stř 21. kvě 2008 23:14:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mr. Jack
Mr. Jack

Tak mam Jonese za sebou, dojmy jsou prevazne kladne, ale ten zaver se mi nelibil...(nechci prozrazovat, pro pripad, ze by nekdo sel)...po bok dobyvatelu ztracene archy a posledni krizove vypravy se nepostavi, ale mnohem lepsi nez muj ne moc extra oblibeny chram zkazy...
3/4 filmu jsou klasika - hlasky, humor, akce navic mnoho vtipnych narazek na starsi dily, vcetne sebeironickych poznamek na forduv vek atd..no a v posledni casti se asi spielberg s lucasem rozvzpomeli na sve nejslavnejsi filmy :D . No a vyzdvihnout musim Cate Blanchett v roli ruske agentky
ps: pro neznale doporucuji pred filmem nastudovat pojmy Area 51 a Roswell 1947 :)

čtv 22. kvě 2008 20:24:20
Psycho
Psycho

Jones je o UFOnech? :D Ani nevim jestli sem viděl ty starý díly... :oops: Ale PC hra byla dobrá... :D

čtv 22. kvě 2008 20:48:46
Mr. Jack
Mr. Jack

D_M píše:
Jones je o UFOnech? :D Ani nevim jestli sem viděl ty starý díly... :oops: Ale PC hra byla dobrá... :D

stare dily jsou klasika,
neda se rict ze by to bylo o UFOunech, do te doby nez se dostanou do toho chramu tak to je fakt vynikajici :) ta kristalova lebka lidska neni, coz bylo poznat uz na plakatech,
spis se to toci kolem takovejch tech mytu, ze staroveke civilizace nebyly schopny postavit takove monumentalni stavby a ze jim "nekdo" pomohl...konec je blbost to priznavam, ale do konce jsou jen spis takove naznaky (jako ze jsou v area 51, oteviraji tam bednu a tam je napsano Roswell 1947 a tak..)
konec bych ve scene, kdy vrati lebku na puvodni misto usekl a pak by se dalo mozna mluvit o velmi blizkemu priblizeni k arse a gralu...ale...tocil to spielberg autor blizkych setkani tretiho druhu a et :D

čtv 22. kvě 2008 20:58:07
Psycho
Psycho

Tak sem zas po dlouhý době viděl zajímavej film :) Babel se to jmenovalo. Zbožňuju když si pustim film a netušim co to bude zač ani žánr pomalu neznám... Tak tohle sem neznal a docela rozdíl od mých posledních dvou shlédnutých filmů (Václav, Gympl). Babel neni dokonalý dílo, ale mně se to fakt líbilo. Supr režie... Hlavně mi bylo sympatický, že se část děje odehrávala v Maroku (mám rád Maroko), část v Mexiku a část v nějakym Japonskym velkoměstě... Už to je zajímavý ne? :D A když se ty děje ještě šikovně prolínaj a je to hezky natočený tak těch 142 minut uteče jako nic...

sob 24. kvě 2008 22:00:43
Ego Brain
Ego Brain

A co mas rad na Maroku? :)

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

sob 24. kvě 2008 22:05:51
Psycho
Psycho

No vubec severni Afrika je prima :) Proste kdyz se rekne Maroko vybavi se mi takova pohadkova zeme plna opalenych arabu, opia, spiny a prachu. Chtel bych se tam nekdy podivat a navstivit mistni trhy... A prezit... :D Treba tohle je super ne:
Kód:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/21/Marrakesch_djemaa_el_fna_schlangenbeschwörer.jpg
:) Nebo tohle: http://www.flickr.com/photos/rosino/82664690/ :inlove:

sob 24. kvě 2008 22:19:11
Ego Brain
Ego Brain

Jo tak me se taky libi takej ten arabskej svet.Ve Strongholdu:Crusander jsem vzdycky hraval za Araby :haha:

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

sob 24. kvě 2008 23:12:55
Suite-pee
Suite-pee

Tak dneska jsem byla s drahym na Iron Manovi. Byla jsem mile prekvapena, chlapek v zeleznym obleku kterymu z rukou, z nohou, z hrudi (a z prdele..) strilej svetelny paprsky je docela fajn zmena po vsech tech gayich v latexovych obelccich typu spiderman :mrgreen:

We hear the word, We lost ourselves,
But we find it all?

pát 30. kvě 2008 18:51:31
Mr. Jack
Mr. Jack

Giingger píše:
Tak dneska jsem byla s drahym na Iron Manovi. Byla jsem mile prekvapena, chlapek v zeleznym obleku kterymu z rukou, z nohou, z hrudi (a z prdele..) strilej svetelny paprsky je docela fajn zmena po vsech tech gayich v latexovych obelccich typu spiderman :mrgreen:

videl jsem trailer a tukal jsem si na celo

pát 30. kvě 2008 19:10:11
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1048 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 105  Další