Poslušne hlásime príchod z Master of rock... 5 dní v špine a bez sprchy, zatiaľ sa to nejak neprejavilo na mojom zdraví, takže na čo sa vôbec sprchovať
raz za týžden stačí neee?
inak bolo super, teda čo tam chodilo za zjavy, keď si už človek na to zvykol tak sa dalo, ale zo začiatku ma párkrát myklo...
pomerne rozšírené tam bolo vodiť si svojho partnera prípadne viacej partnerov na vybíjanom obojku, jedna holka mala takto osedlaných hned troch - dvoch chlapov a ženu, samozrejme drsný výeraz k tomu...
veru bavila som sa
korpiklaani boli svetoví, akurát ma slušne nasralo, že tesne pred ich vystúpením sa spustil lejak ako naozaj a tak sme všetci kvalitne zmokli a takí morkí pařili...
celkovo je to festák, kde som navštívila asi najviac kapiel a poväčšine spokojnosť, až na Arch enemy čo teda fakt nechápem ako toto môže niekto počúvať, po 3. pesničke som odišla
festival inak hodnotím kladne akurát ma nasrali platené srpchy, ktorých bolo pomerne málo a platený program, plus, že vo vnútri areálu sa dal kúpiť len Plzeň a Coca cola, pomimo sme už radšej chlastali Janáčka (nazdravie Maxi) a kofolu