Re: Vaše úlety aktuální i minulé
hej tenhle topic to je prostě unikát
uplně lituju, že sem šel do hospody a pak se díval na pána prstenů a pak na futuramu, páč sem promeškal těch osum stránek diskuze
hej tak já du zareagovat
lusius píše:
ty jo, to je debata...
...a tiež sa pridávam, tiež si cvrknem v sprche, ved čo je na tom...aj tak sa to spláchne...
Hej fakt si mě potěšila tou upřímností
holky většinou v tomhle bývaj takový neupřímný, většinou nemaj koule na to říct o sobě takovou pravdu
za to máš u mě hooodně bodů k dobru
pokud se teda ta hranice má ještě kam posunovat
rizek1939 píše:
jo a kdyz se mi chce flusat a nemam kam tak hazu kemry na koleji na zdi (ted treba
)
tak to je brutus
a taky tady slušně provokuješ toho maxíka
teda teda
slasher 3005 píše:
Hele a proč jsi s tim přestal? V tý době ses přestal samovolně pomočovat?
Nevim, prostě sem si jednoho dne řekl, že nebudu chcát do sprchy
MaxFriik píše:
rizek: jeste se tim chlub, cune
liter: splachnout se to muze, ale ty bakterie tam stejne zustanou, takze pak to prenasis na ty ostatni...
aaa tady máme dnešní zklamání
tenhle topic byl úžasně odlehčený dokud nás Max všechny nenahnal do chlívku
a myslim, že to bylo zbytečný...
1. Bakterie v moči "I když je moč často považována za 'nečistou', není to pravidlem. V případě ledvinové infekce nebo infekce močového traktu bude moč obsahovat bakterie, ale obvykle je moč prakticky sterilní a téměř voní, když opouští tělo. Po vyloučení ale bakterie, které moč kontaminují, přemění chemikálie v moči na páchnoucí složky, které jsou odpovědny za charakteristickou vůni staré moči. Značně páchnoucí je např. čpavek, který vzniká z močoviny."
Citát z wiki i když jí někdo nemá rádza starých dob, když lidi ještě neznali peroxid, tak při např. seknutí motyčkou na poli si babička prostě počůrala nohu, protože věděla, že moč je sterilní
2. Společenské vychování Ano, sprcha nebo umyvadlo je společné sociální zařízení, ale koho tohle ohrožuje? Pokud je člověk s někým v koupelně a začne chcát do umyvadla, tak jo, to je proti společenskýmu chování, ale když je člověk sám tak co? Kdybys masturboval v restauraci za barem a vidělo by tě padesát lidí, tak by si řekli jaký seš nevychovaný prase, přestože každej z nich to dělá doma imrvére... musíš prostě oddělovat to co člověk dělá sám a to co člověk dělá ve společnosti.
Prosím neměj mě to za zlý, mám tě rád, ale řekl bych, že by sis to měl přiznat
když sme v tom topicu plnym upřímnosti
pokud tvůj pocit nechutnosti pramení pouze z toho pocitu nečistoty moči a z toho "nespolečenskýho" vychování, tak bys to měl přehodnotit... no a pokud to i přes to nemůžeš překousnout, tak už si asi nikdy nezaplaveš v moři, páč tam se chčije jedna radost
kdo se nikdy nevychcal do moře tak jako by tam ani nebyl
rizek1939 píše:
ty co poslouchaj post - rock do sprchy nechciji, pac by pri tom usnuli za MONOtonich zvuku kapani vody
hmm... to platí aj na mě, páč když sem chcával do sprchy, tak sem ještě neposlouchal post-rock
žeby nová teorie?
Kaťuša píše:
(to na tej párty sa nestalo lebo si to nepamätám
)
já ti myslim budu někdy o té párty vyprávět
to by ses možná divila
pokud si opravdu nepamatuješ co se událo
Brontosaurus píše:
Čistit si zuby ve vaně - tj. používat tu samou vodu v který se koupeš to je maximální prasárna teda...
hm... tys nikdy nenabral do huby vodu v bazénu na koupáku, kde se spolu s tebou koupe dalších třista spocených lidí?
Hawkey píše:
Však jo. Moč desinfikuje
Hell Yeah!
linda píše:
Liter poeta píše:
Slashere, ten obrázek jsem ti odstranila, nezdá se mi to moc vhodné.
Sem to promeškal
co tam bylo?
BTW. ty nemáš žánej úlet lindičko?
ne? ... teda já ti nějak nevěřim
TO SE MĚ ZAS POVEDL KRÁSNEJ DLOUHEJ PŘÍSPĚVEK
ENJOY!