Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 4:25:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Další
 Homosexualita 

Vadí vám homosexualita?
ano, všetkých buzerantov bych vyhubil 0%  0%  [ 0 ]
vadia mi, takým ľuďom sa vyhýbam 16%  16%  [ 5 ]
nevadia mi, snažím sa ich tolerovať 35%  35%  [ 11 ]
vôbec nie, veď sú to ľudia ako ostatní 48%  48%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 31

Homosexualita 
Autor Zpráva
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Příspěvek Re: Homosexualita
podle mě na těch adopcích neni nic špatnýho a rozhodně to schvaluju. jediná nevýhoda, která tadyuž padla je ta, že takový jedinec by to potom mohl mít ve společnosti ( škola , školka) trochu težšíé se začleněním no :)

pát 05. čer 2009 7:42:57
Shimmy
Shimmy

Liter poeta píše:
podle mě na těch adopcích neni nic špatnýho a rozhodně to schvaluju. jediná nevýhoda, která tadyuž padla je ta, že takový jedinec by to potom mohl mít ve společnosti ( škola , školka) trochu težšíé se začleněním no :)

tak to já zas nejsem pro :) a těmto bratřím a sestrám se tak trošku vyhýbám, ale jsem asi výjimka...

pát 05. čer 2009 14:50:52
Profil ICQ
Psycho
Psycho

hehe :D to sem zas prošvihl téma :D... tak abych se nějak vyjádřil... homosexualita mě nevadí, nic proti ní nemám a nevadí mě líbající se chlapi... to, že většinu heterosexuálních chlapů vzrušuje pohled na dvě lesbičky, je prostě a jednoduše tím, že jejich sexuálním objektem jsou ženy a když vidí, jak to spolu dělají dvě, tak mu nevadí, že by ho k sobě do trojky asi nevzali (protože na kluky nejsou), prostě ho vzrušují ty holky jako sexuální objekt... s názorama ani inteligencí holky se nepomiluješ :D na to potřebuješ tělo... a o tom to je *mrk* Spíš mám otázku, jestli heterosexuální holky vzrušujou dva rozdávající si to chlapi :D protože si myslim, že nevzrušujou, jelikož holky potřebujou u chlapa najit určitej rys osobnosti nebo "samce" nebo "lovce"... což podle mě dva homosexuálové nespňujou... co si o tom myslíte holky?

jinak k testům.. první sem si všimnul holek zleva a pak černýho :D mno a ten test s prstama je divnej :D co když mám ukazováčky deší než prsteníčky? :lol: ale ono je to aj tím, že prsteníček má nižší pozici oproti ukazováčku, takže by to chělo spíš změřit pravítkem *mrk*

no a vychovávat děti, proč ne... dítě si prostě zvykne, že je to normální a aspon nebude mět předsudky... pochybuju, že to bude mít vliv na jeho sexuální orientaci... ovšem problémy ve škole kvůli tomu mít určitě budou... protože jak to známe v pubertě si spolužáci dělaj srandu z kohokoliv při jakékoliv příležitosti, takže to určitě nebude mět to dítě lehký... záleží na jeho duševní síle jestli to ustojí, nebo ho to poškodí.

pát 05. čer 2009 15:14:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

právěže tady je asi kámen úrazu celý věci tedy to že by to mohlo to děcko v pubertě poškodit tím myslím společnost celkově a proto si nemyslím, že taková menší osvěta v podobě klipů stylu nemyslíš zaplatíš by se šikla, aby si společnost pomalu zvykala že to je normální :) potom bych teprve pozvolna pecházel k adopci

pát 05. čer 2009 15:21:59
Psycho
Psycho

Hm... těžko říct, jestli takový klipy něčemu pomůžou... to ukáže jenom čas, páč nejvíc budou působit zase na "neřidiče" - děti, a je otázka, jestli je odradí od rychlé jízdy, zvyknou si na to, že se prostě na silnici umírá nebo posune hranice v tom "co je hrůza" takže takový záběry/situace budou snášet líp... druhý souvisí s třetim, ale tak víš co... rasismus tady bude taky vždycky, protože většina lidí na planetě bohužel nejsou natolik inteligentní a tolerantní, aby se to dalo nějak vymítit... to má prostě část lidí v sobě "když je někdo jinej, tak je DIVNEJ"... nicméně mohlo by to aspoň zmírnit ty dopady na to adoptovaný dítě, takže s tebou souhlasim :)

pát 05. čer 2009 15:37:39
Old School Hollywood
Old School Hollywood

jn je fakt že o výsledku takové osvěty pochybuju, ale tak aspoň něco by to udělalo :D třeba vyvolalo protesty papeže :D

pát 05. čer 2009 18:05:54
Psycho
Psycho

to jo no :D už vidim ty demonstrace :D "Against Nature - Against God"

pát 05. čer 2009 18:14:00
Old School Hollywood
Old School Hollywood

jo no co by se ten páprda aspoň zase nasral a já bych v tom měl prsty to bych byl na sebe pyšný :D

pát 05. čer 2009 18:16:36
Psycho
Psycho

a všichni homosexuálně orientovaní by tě oslavovali jako svýho novýho Martina Lutera Kinga :lol:

pát 05. čer 2009 18:33:13
Ego Brain
Ego Brain

Tihle lidi mě nevaděj...až do tý doby než mě něco strkaj do ucha ;-).
Můj spolužák a dokonce můj dobrej kamarád je homouš ;-)...a je v pohodě, dokud nezačně vyprávět kam komu co rwal ;-) :-D ... a taky dělal nemravný návrhy mě, ale člověka to spíš takhle potěší že o něj má zájem i homsexuál :-D...samozřejmě sem to odmítl...pač dva chlapy v sobě je hnus. Vidět to nemusím, ale jinak mě hošani nevaděj.

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pát 05. čer 2009 20:02:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22  Další