hehe
to sem zas prošvihl téma
... tak abych se nějak vyjádřil... homosexualita mě nevadí, nic proti ní nemám a nevadí mě líbající se chlapi... to, že většinu heterosexuálních chlapů vzrušuje pohled na dvě lesbičky, je prostě a jednoduše tím, že jejich sexuálním objektem jsou ženy a když vidí, jak to spolu dělají dvě, tak mu nevadí, že by ho k sobě do trojky asi nevzali (protože na kluky nejsou), prostě ho vzrušují ty holky jako sexuální objekt... s názorama ani inteligencí holky se nepomiluješ
na to potřebuješ tělo... a o tom to je
Spíš mám otázku, jestli heterosexuální holky vzrušujou dva rozdávající si to chlapi
protože si myslim, že nevzrušujou, jelikož holky potřebujou u chlapa najit určitej rys osobnosti nebo "samce" nebo "lovce"... což podle mě dva homosexuálové nespňujou... co si o tom myslíte holky?
jinak k testům.. první sem si všimnul holek zleva a pak černýho
mno a ten test s prstama je divnej
co když mám ukazováčky deší než prsteníčky?
ale ono je to aj tím, že prsteníček má nižší pozici oproti ukazováčku, takže by to chělo spíš změřit pravítkem
no a vychovávat děti, proč ne... dítě si prostě zvykne, že je to normální a aspon nebude mět předsudky... pochybuju, že to bude mít vliv na jeho sexuální orientaci... ovšem problémy ve škole kvůli tomu mít určitě budou... protože jak to známe v pubertě si spolužáci dělaj srandu z kohokoliv při jakékoliv příležitosti, takže to určitě nebude mět to dítě lehký... záleží na jeho duševní síle jestli to ustojí, nebo ho to poškodí.